reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
a ja niecierpie fasolki wiec smaka na nią nie bede miała
ja dopiero obiad zjadłam po dzisiejszym maratonie,a za chwilkę mąz przyjedzie i nawet nie zdążyłam sobie odpoczać:baffled:

kobitki jeśli chodzi o przepisy to też mam do was pytanie: nie spodkałyście się u was z książeczkami DOBRE RADY ???:-)
są to książeczki które dokładnie nazywają się PRZYŚLIJ PRZEPIS, a redagują je ludzie z gazety dobre rady:tak: kosztują 80 groszy!!! Są genialne i warte zbierania:tak:

Tez bym chciala miec apetyt, kupilam dzis winogrono ale nie duzo bo drogie teraz no i dzieci skonsumowaly, maly wnet mi palcow nie poobgryzywal. A mamusia musiala tylko slinke przelknac, niestety w tym msc musze pasa zacisnac, ale dzieciom zalowac nie zamierzam. Za kilka dni maz powinien wyjechac, wiec mam nadzieje ze ostatni msc bieduje

Skoro mówimy o jedzeniu to mam pytanie.Robiłyście już kiedyś pyzy z mięsem? Mam ochote a nie mam dobrego przepisu na farsz...Może Wy coś mi doradzicie?
pyzy zawsze kupowłam,ale robie często pierogi i myśle,że ten farsz tez by sie nadał(Nadzienie z mięsa:
50 dag mięsa (wołowina, kurczak, cielęcina, wieprzowina, mięso mieszane, wedle gustu)
cebula,sól, pieprz,jajko)Mięso ugotować z włoszczyzną (marchewką, pieruszka, selerem, może być też por). Zmielić razem z warzywami, dodać podsmażoną na złoto cebulkę, przyprawić solą i pieprzem (można też dodać surowe jajko, jeżeli masa nie będzie się chciała kleić) i dokładnie wymieszać.

reklama
Do góry