Piwonia_2
Fanka BB :)
Czesc AGA co u ciebie
Piwonia jak brzuszek
na razie w porzadku nie boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc AGA co u ciebie
Piwonia jak brzuszek
alez masz super,sama bym teraz gdzies wyjechała,zaszyła sie w jakiejś dziurze,żeby mieć troszke spokoju i ciszyno, jestem znowu:-), porobiłam wszystko tak to jest jak zostawia się wszystko na ostatnią chwilę!
jak mama zabierze Małego to lece do centrum kupić sobie jakąś bluzkę na wyjazdlubię mieć coś nowego;-) Jutro Kudowa Zdrój:-) 5 dni z mężem bedziemy się zdrojować i odpoczywać, dzieci rozdysponowane po dziadkach
Szkoda tylko ze tak długo nie będę miała wiesci z forum:-(
a mnie czasami teraz wracają,aż sie dziwiłam czemu terazkasia mdlosci odeszly w zapomnienie na szczescie![]()

Moje gratulacje!!Ja już się nie moge doczekać kiedy poczuje maleństwo!słuchałam bicia serca naszej kruszyny i wiecie co? Poczułam jak się rusza! Wczoraj wydawało mi się że tez czuję ale nie byłam pewna, a dzisiaj jak uciekło spod duplera to je poczułam! I teraz przed chwilką chyba też!
I mnie mdłości:-( męczą...Koszmara mnie czasami teraz wracają,aż sie dziwiłam czemu teraz![]()