reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczyny:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze z DELI wszystko ok i niedługo sie do nas odezwie.

MALGOS mogłabyś mi przesłać przepis na to ciasto marchewkowe, bo nigdy go nie robiłam, a skoro takie dobre to może warto spróbowac.

Co do agresji to zgadzam sie z KASKAx25 niestety sa agresywni i chłopcy i dziewczyny i nie ma na to reguły, ale to straszne że potrafią być ludzie az tacy

reklama
Hej dziewczyny:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze z DELI wszystko ok i niedługo sie do nas odezwie.

MALGOS mogłabyś mi przesłać przepis na to ciasto marchewkowe, bo nigdy go nie robiłam, a skoro takie dobre to może warto spróbowac.

Co do agresji to zgadzam sie z KASKAx25 niestety sa agresywni i chłopcy i dziewczyny i nie ma na to reguły, ale to straszne że potrafią być ludzie az tacy
oki tylko niech znajde przepis:tak:

słuchałam bicia serca naszej kruszyny i wiecie co? Poczułam jak się rusza! Wczoraj wydawało mi się że tez czuję ale nie byłam pewna, a dzisiaj jak uciekło spod duplera to je poczułam! I teraz przed chwilką chyba też!

Wszystkie mozliwe Miranda jeste w 17ym tygodniu, ruchy moga byc wyczuwalne. MOje gratulacje:-)

hej kasia
a u mnie dobrze...
bylam popracowac troszke roznoszac ulotki....potem szybko zrobilam fasolke po bretonsku bo jakos tak se pomyslalam ze mam na nia ochote:)
a teraz mam chwilke aby poklikac

no, jestem znowu:-), porobiłam wszystko tak to jest jak zostawia się wszystko na ostatnią chwilę!

jak mama zabierze Małego to lece do centrum kupić sobie jakąś bluzkę na wyjazd:tak: lubię mieć coś nowego;-) Jutro Kudowa Zdrój:-) 5 dni z mężem bedziemy się zdrojować i odpoczywać, dzieci rozdysponowane po dziadkach:rofl2:

Szkoda tylko ze tak długo nie będę miała wiesci z forum:-(

reklama
Aga a jak mdlosci bo u mnie sobie poszly, mam nadzieje ze na dobre
sempe fajnie masz, milego wypoczynku

Do góry