reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam pytanie do dziewczyn. które robią ciasto marchewkowe, znalazłam rózne przepisy i składniki główne takie jak mąka, cukier, marchew olej się mniej wiecej ilościowo pokrywają. Chodzi mi jednak o dodatki bo znalazłam rózne wersje: wiórki kokosowe, orzechy, rodzynki, daktyle, ananas z puszki...itp Czy dodajecie jakieś dodatki a jak tak to w jakiej ilości?

w zasadzie to jedynei orzechy wloskie (do srodka) i wiorki kokosowe do posypania na wierzch.. no, mozna jeszcze rodzynki ewentualnie.. ;-)

reklama
Kasiu torbiel mam od początku ciąży.

Majaam no mam nadzieję, że to tylko organizm daje znać, że mam leżeć i się nie ruszać. Troszkę za dużo chodziłam ostatnio i ta przeprowadzka. Nie che stracić tego Maleństwa.

Deli uwazaj na siebie! Zbyt duzo wysilku. Ale na pocieszenie Ci powiem, ze ja juz dwa razy takie plamienie brazowawe mialam. I konczylo sie po 2-3 dniach. Ale lezec plackiem trzeba. Brazowe oznacza stara krew. Jak pojawi sie plamka swiezej, czerwonej krwi - natychmiast do szpitala!

Trzymam kciuki i daj znac jak poszlo u lekarza, mam nadzieje, ze po prostu kaze Ci lezec i PRZESTAC sprzatac ciagle ;-) Wysylam pozytywne mysli!

Korzystam, ze synka jego tato zabrał na kilka dni w góry i byczę się popołudniami.

To prawda. Nie mozemy się teraz przemęczać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się i ja :-)
deli na pewno wszystko będzie dobrze (wiem, że łatwo się mówi)-trzymam kciuki
u mnie za oknem biało-zima w pełni, już nie mogę się doczekać wiosny
ja już po obiadku i teraz leżę sobie z wyciągniętymi nogami :-D
karincia a jak duża jest już twoja dzidzia? mamy obie termin na 14 sierpnia, więc miała bym porównanie ile nasza kruszynka ma już cm :tak:

No to pa Dziewczyny.Ide w końcu do domu. Trzymaj się Deli :-). Wpadnę wieczorkiem sprawdzić co i jak .

Aga.p - do domu marsz :-D

Cześć dziewczynki!
Deli trzymam kciuki napewno będzie dobrze!!

A ja już obiadek prawie zrobiłam dziś zupka serowa i ziemniaczki z kurczakiem:-)
A zaciekawiło mnie to ciasto marchewkowe-nigdy nie jadłam ale za to słyszałam i o Kubusiowym(te soki Kubuś) i ponoć dobre...Chyba trzeba będzie w końcu zrobić:tak:

No tak ja przyszłam a Was nie ma he he he
A wiecie co wczoraj byłam na kuligu-mąż zrobił ale było fajnie i potem iglo robiliśmy i kiełbaski piekliśmy:-Djak mi się uda to dodam fotke.

dziewczyny na razie leże plackiem i odpoczywam. Za godzinkę jadę do gin. Napiszę co i jak po powrocie.
Jak na razie nic się dalej nie dzieję. Nic nie boli i nic nie leci. Mam nadzieję, że z dzidzią dobrze.

reklama
Deli masz racje leż i się nie męcz,nie długo wszystko się wyjaśni.
Kochana tylko się nie denerwuj za bardzo(chociaż i tak wiem że to trudne...)

widać fotki?

Załączniki

• kulig i ognisko 022.jpg
    kulig i ognisko 022.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
  • kulig i ognisko 007.jpg
    kulig i ognisko 007.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 39

Nowe wątki

reklama
reklama