reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

deli bedzie dobrze,ja ostatnio też plamiłam i jak byłam u lekarki to powiedzial,że to sie może zdarzyc z różnych przyczy np z przemeczenia itp. teraz nie mam ,ale mnie za o cały czas boli brzuch,wiec tez sie martwie
u ciebie była tylko kropka wiec pewno naczynko pęklo,nie martw sie tylko teraz trzeba sie wiecej oszczędzać

reklama
Dziękuję dziewczyny

piwonia wiem, ze cie boli czytałam i tez się martwię razem z tobą. Ale musi być dobrze.

:szok: deli80 trzymam kciuki.....ale wiem że bedzie dobrze:tak: odezwij sie koniecznie po wizycie....

ja ostatnio tez przesadziłam ze sprzataniem po remoncie ale na szczescie nic mi nie dolegalo poza delikatnym bólem brzucha.....:sorry2:

Dziękuję dziewczyny

piwonia wiem, ze cie boli czytałam i tez się martwię razem z tobą. Ale musi być dobrze.
dokładnie,tylko,że ja podchodze do tego tak,że co ma byc to bedzie i nie mamy za dużego wpływu na to,oby wszystko jednak było dobrze i żebyśmy nie musiały sie niepotrzebnie denerwowac

Ostatnia edycja:
Deli nie stresuj sie,bedzie dobrze,nic sie nie martw,moja kolezanka tez tak miala i Sylwestra spedzila w szpitalu ale wszystko skonczylo sie dobrze teraz cieszy sie juz synkiem (ma juz pol roku),a tez przezyla duzo bo dwa late temu zmarla jej corcia,wypadek spadla z drzewa(9 lat miala)

Wiec tez strasznie sie bala ,ale wszystko sie skonczylo dobrze,wiec i ty sie nie martw,trzymam kciuki

dokładnie,tylko,że ja podchodze do tego tak,że co ma byc to bedzie i nie mamy za dużego wpływu na to,oby wszystko jednak było dobrze i żebyśmy nie musiały sie niepotrzebnie denerwowac
Ja też tak podchodziłam do życia, ale jeśli chodzi o dzidzi to nie potrafię.

reklama
Do góry