reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
No wlasnie Deli, wierze ze to z tego torbielka. Glowa do gory, bo malenstwo stresujesz. I pamietaj koniec z tymi porzadkami, juz my cie tu przypilnujemy:angry::angry::angry:
Już palcem nie ruszę. I nie trzeba mnie pilnować. Będę tylko odpoczywać.

Dziękuje dziewczyny, że jesteście i wspieracie. To bardzo pomaga.

Tak, tak czytałam.,. chodzilo mi o to, ze gdybys nie dała rady do tej 16.30 wytrwać.
Dobrze będzie

Tak, tak czytałam.,. chodzilo mi o to, ze gdybys nie dała rady do tej 16.30 wytrwać.
Dobrze będzie
Nic mnie nie boli tylko mam stresa, ale siedząc z wami już się uspokajam pomału. Po za tym nie chce sama jechać, bo jak zaczynam mówić to się zatykam (tak mam jak się bardzo boję) nawet nie potrafiłam A powiedzieć co się stało. Tak mnie zatykało.

Spokojnie deli. Dobrze, ze nic Cię nie boli. Więc spokojnie leż, poczekaj na A, on pewnie też Ci troche pomoze. Zobaczysz, wszystko bedzie w porządku.

W koncu to już 15 tydzien. Ostatnio na usg wszystko było ok. więc będzie dobrze. nie ma innej opcji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W koncu to już 15 tydzien. Ostatnio na usg wszystko było ok. więc będzie dobrze. nie ma innej opcji.
USG miałam we wtorek tydzień temu i było wszystko dobrze.
Więc mam nadzieję, że macie rację. Ja jestem straszną panikarą i boj ę się wszystkiego, a to dzisiaj powaliło mnie całkowicie.

Zastanawiam się czy to faktycznie nie jakieś naczynko. Bo miałam tylko na bieliźnie, a jak chodzę teraz do łazienki to nic nie mam.

Deli, tylko spokojnie ....bedzie dobrze, leż plackiem i nozki miej troche wyzej i w tej pozycji czekaj spokojnie na meza i smigac do lekarza.

reklama
Do góry