reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Ja juz od 4 na nogach. Własciwie to całą noc przeryczałam i nie mogłam spać. J. wyjechał. O 6.25 ma lot......kurka nie sądziałam,że to nasze rozstanie bedzie az tak trudne. Mówie Wam dziewczyny,ceńcie każdą chwile jaką spedzacie z waszymi facetami,meżami. Psioczymy na nich,a jak gdzies znikają na dłuzej to jest naprawde ciężko. Nie wiem,może to tylko ja i J. tak mamy(choc nie sadzę..),ze jesteśmy sobie potrzebni jak to powietrze,którego nie widać a jest niezbędne by funkcjonować...Jak bym miała podejmować po raz drugi tę decyzje...to chyba bym sie nie zgodziła na tak długą rozłąkę...
dooobra nie nudze Was,ide sobie popłakać w kąciku póki Nati spi,bo potem juz musze sie trzymać,bo jej sie takie smutki strasznie udzielają...

reklama
Och Natt...ja doskonale wiem o czym ty mówisz...ja z moim przerabiałam to jakiś czas temu (ponownie) i za każdym takim rozstaniem bolało równie mocno. Ale to świadczy o sile waszej miłości...o więzi jaka was łączy. Ona jest nierozerwalna! No nie płacz już...denerwujesz maluszki w brzuszku <tuli>

Co do temperatury to się nie wypowiem:crazy: Ostatnie dni z dzieckiem siedzę w domu, dosłownie. I mam już dość. WIOSNA PRZYJDŹ!!!!

natt jak ja Ciebie rozumiem, kochana... po naszym związku na odległość (za czasów studiów) obiecałam sobie, że nigdy nie pozwolę już na dłuższą rozłąkę i tego się trzymamy... ale wiesz co, piszesz, że chyba drugi raz byś się nie zgodziła - a ja uważam, że podjęłabyś dokładnie taką samą decyzję, bo właśnie nie kierowałaś się egozimem tylko byłaś "ponad"... trudne to dla Was, na pewno... czekamy na słonko i się widzimy!

hejka

przeglądam na necie ubranka dziecięce bo Julka chyba mi ostatnio szybko urosła bo wszystko jakieś ciasnawe sie wydaje

natt współczuje, zawsze gorzej ma ta osoba co zostaje niż ta co wyjeżdza dużo siły życze, ale przy Natce i ciąży na pewno czas ci szybko zleci, no i dawaj znaki co tam u ciebie czasem żebyśmy sie nie zamartwiały :-)

Witam kochane.....
U nas jakos leci,dzis wieczorem ostatni(oby...) zastrzyk,jutro z ranca do kontroli jedziemy,wiec trzymac kciukasy z Kropcie moja....na zastrzykach placze dalej:-(...ale co sie dziwic bolesne zastrzyki:-(

gosia dalej w domu-nudy juz ma straszne,ale w szkole nadal puchy,tak dzieciaki choruja...w jej klasie nadal 2 osoby,wiec pani nawet nowego tematu nie zaczyna przerabiac,no bo nie bardzo ma z kim:sorry:
Ale w poniedzialek juz ja posle do szkoly,bo z tych nudow zwariuje w domu:-D:-D:-D...a i mnie meczy przy okazji...ehhhh

Lece szukac przepisu na ta jakas zupke andariel,co ja tak zachwalacie , to moze i moj niejadek cos zje:-p

PS. a tak na marginesie,znalazlam taki watek gdzies na BB,jak szukalac czegos na temat gotowania wg. 5 przemian....tez tam kobitki zamieszczaja przepisy...moze i my bysmy utworzyly osobny watek na 5p,to by nam sie nie mieszalo gdzie szukac tych przepisow Andariel,co?

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-marcu-2006r-f78/gotowanie-wg-pieciu-przemian-21626/

Ostatnia edycja:
no właśnie sqoumage wydała wraz z koleżanką tego e-booka, z którego Wam przepisy przemycam, anet :) tu tego e-booka można kupić: Kuchnia Pięciu Przemian dla dzieci zdrowych i alergicznych
a tutaj jest blog Magdy i też są przepisy:Kuchnia pięciu przemian dla dzieci zdrowych i alergików-kursy gotowania dla dzieci - Onet.pl Blog
ja też ją namierzyłam dzięki temu wątkowi na bb, do którego linka wkleiłaś;)

szkoda strasznie Karolci; ile sie ta kruszynka nacierpi... ale oby to wszystko pomogło!

miłego dnia!
Daję znac że żyję.. Ledwo bo ledwo ale żyję. Jak to dobrze że dzis o 13 konczę i weekend jest. Pod kołderę się wbiję i nie wyjdę.
Buziaki

reklama
ja też z kawką się witam:) mała znów w nocy się obudziła i chciała się bawić o 3 nad ranem:confused2:a że jest przy tym okropnie słodka, bo rozdaje buziaki, przytula się i sprawdza, czy aby na pewno mamy zamknięte oczy, to nawet nie mam tyle zacięcia by jakoś skutecznie ją spacyfikować:) i zaliczam wszystkie miśki i maskotki, jakie znajdzie w pobliżu - znaczy się muszę im całusa dać i takie tam:)
piękne słońce dziś, jak temperatura nie będzie niższa jak -powiedzmy -8 to idziemy na dwór;

Do góry