Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Witam
za bardzo nie popisze bo mam taki ból głowy że masakra
od rana biegałam po sklepach żeby kupić chrześnicy prezent na jutrzejsze urodziny a ma manię na Stacyjkowo i udało mi się tylko dorwać książkę i kolorowankę
Dla mojej glizdy nawet małego Teletubisia nie było! Trzeba będzie przez net zamówić chyba. Ale to poczekam na 1 czerwca. Bratu chrześnicy który tak na prawdę ma urodziny jutro i jest to impreza podwójna próbowałam znaleźć jakiś fajny prezent ale on to tylko te reklamowane gromity i inne składane samochody chce. Ciotki już lubić nie będzie bo mu kupiłam książkę o piratach ze statkiem do własnoręcznej roboty.
Jezu jakoś chaotycznie pisze i myślę...
Ide kończyć lazanie bo mój marudził, że ma ochotę a że się nie lubimy ostatnio to mu zrobię. Przez żołądek do serca mówią co nie?
Doczytałam o Jasiu! Matko laski wszystkie kubki na półkach 2m od dziecka stawiać! Niech się klusek nasz malutki szybko goi. Madzia ucałuj go od ciotki!
Iwonka ja jutro idę na imprę 19 0sób w pokoju 3na 4m. To będzie jazda
Ale pomysł z kasą mi się spodobał. U nas tak chrzciny na zero wyszły. Co mała dostała poszło na knajpę. Ale to był pierwszy i ostatni raz. Resztę robię w domu.
Dobra lecę bo bredzę...
za bardzo nie popisze bo mam taki ból głowy że masakra
od rana biegałam po sklepach żeby kupić chrześnicy prezent na jutrzejsze urodziny a ma manię na Stacyjkowo i udało mi się tylko dorwać książkę i kolorowankę
Jezu jakoś chaotycznie pisze i myślę...
Ide kończyć lazanie bo mój marudził, że ma ochotę a że się nie lubimy ostatnio to mu zrobię. Przez żołądek do serca mówią co nie?
Doczytałam o Jasiu! Matko laski wszystkie kubki na półkach 2m od dziecka stawiać! Niech się klusek nasz malutki szybko goi. Madzia ucałuj go od ciotki!
Iwonka ja jutro idę na imprę 19 0sób w pokoju 3na 4m. To będzie jazda
Dobra lecę bo bredzę...
Ostatnia edycja: