maggie85
Mama M.
andariel ja też podejrzewałam alergię, dostaliśmy Zyrtec wstępnie pomógł bo dwie noce była cisza a potem kaszel wrócił ?
poza tym to mam ochotę tam wjechać Ci na chatę i skopać doopsko ! Ty okna myjesz w Twoim stanie?!?! jeżu kolczasty! bez nerwów!! i leżeć!! grrrr
never dzięki za przypomnienie, syropek cebulowy już zrobiony bo wczesniej w trakcie obiadu zagladnelam
a co do tego kaszlu to jutro na chama idę do tej laryngolog z ubezpieczeniem z poprzedniego miesiaca i bede prosic zeby mnie przyjela bo sie martwie ze to moze jakies zapalenie krtani?? naczytałam się o tym w necie i już ryczałam przy robieniu obiadu, więc dziś ryż z jabłkami zapiekany ze łzami, no bo kurdwa ja nie wiem
a Marcel u pediatry zakaszlał i ona nic, że to przejdzie z wiosną
ja nie wiem czy to dobre podejście.... bo jak wczoraj mnie torchę uspokoiła tak dzisiaj jestem zła i bezsilna 
Iwonka zdrówka dla Was, i trzymaj się, oby do wiosny i musi się porawić!
poza tym to mam ochotę tam wjechać Ci na chatę i skopać doopsko ! Ty okna myjesz w Twoim stanie?!?! jeżu kolczasty! bez nerwów!! i leżeć!! grrrr
never dzięki za przypomnienie, syropek cebulowy już zrobiony bo wczesniej w trakcie obiadu zagladnelam

a co do tego kaszlu to jutro na chama idę do tej laryngolog z ubezpieczeniem z poprzedniego miesiaca i bede prosic zeby mnie przyjela bo sie martwie ze to moze jakies zapalenie krtani?? naczytałam się o tym w necie i już ryczałam przy robieniu obiadu, więc dziś ryż z jabłkami zapiekany ze łzami, no bo kurdwa ja nie wiem
Iwonka zdrówka dla Was, i trzymaj się, oby do wiosny i musi się porawić!

) i gania z siostra...mam nadzieje ze jej brzuszek nie rozboli
dzienna drzemka to min 2godz., choć norma to 2,5
P. jakieś gacie i buty, ja jakiś płaszcz i bluzki, a Tomaszo niemal wszystko potrzebuje, więc prognozy są powalające tymbardziej, że wszystko taaakie drogie