reksio83
Ola-Mama Cudownej Dwójki
hej Laski :-)
W koncu mam trochę spokoju w pracy więc mogę się pobyczyc ;-)
Alex ja się nie mogę odnalezc na sierpniowkach 2011.. Nie wiem.. Jakos mi tam nie pasi.. Wy jestescie moje i już ;-) a Natt jest tam moderatorem ;-)
Anet cholernie się cieszę że Kropcia wciąga ładnie jedzonko :-) i tak samo jak Wasze bomble wszędzie włazi. Ostatnio ją z szafki rtv sciągałam. A stała trzymając sie tv-tzn ciągnąc na siebie nasze 42calowe pudło.. Tak się przestraszyłam że jak podbiegłam do niej i sciągnełam ją to podbrzusze mnie przez dobre poł h bolało.. :-( a parapet służy do wiszenia :-)
Zdrowka dla Bąbelkow! Cmok cmok od ciotki!
Miłego słonecznego dnia!
W koncu mam trochę spokoju w pracy więc mogę się pobyczyc ;-)
Alex ja się nie mogę odnalezc na sierpniowkach 2011.. Nie wiem.. Jakos mi tam nie pasi.. Wy jestescie moje i już ;-) a Natt jest tam moderatorem ;-)
Anet cholernie się cieszę że Kropcia wciąga ładnie jedzonko :-) i tak samo jak Wasze bomble wszędzie włazi. Ostatnio ją z szafki rtv sciągałam. A stała trzymając sie tv-tzn ciągnąc na siebie nasze 42calowe pudło.. Tak się przestraszyłam że jak podbiegłam do niej i sciągnełam ją to podbrzusze mnie przez dobre poł h bolało.. :-( a parapet służy do wiszenia :-)
Zdrowka dla Bąbelkow! Cmok cmok od ciotki!
Miłego słonecznego dnia!

i po meblach też lubi się wspinać ;-)

...a brudne ze ho,ho...ale jakos weny nie mam...poczekam moze iedys przyjdzie
i z mebli to tylko na kanape włazi i nasze łóżko...
. Rozebralam go wlasnie na czesci pierwsze i polozylam na kaloryferze, mam nadzieje, ze sie naprawi, bo prawie nowy i w obecnej chwili naprawde nie bardzo moge sobie pozwolic na jeszcze jeden......