Good morning girls :-)
Moje dziecko jest dziwne

Podszedl do mnie przed chwila cos chrupiac, zblizylam sie i cos tak nieladnie zapachnialo mu z buzi. Zobaczylam co trzyma w raczce ............. i nie zgadniecie w zyciu co podzeral......... ZABEK CZOSNKU!!!!!!!!
Telefon wysechl i dziala, tylko bardzo ciezko go otworzyc, bo jest wysuwany i sok pokleil te prowadnice. Samemu raczej nie da sie tam dotrzec a za naprawe pewno beda zadac tyle co za nowy tel prawie
FRANULA WIELKIE BRAVA!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!!!!! Z buzki tez juz wyglada jak maly mezczyzna :-)
Chogata ja dopiero chce mu kupic normalne lozko, bo teraz ma 140x70 - lozeczko, ktore sie przerabia na lozko dziecinne. Jako lozeczko sprawowalo sie super, bo przestrzenne ale jak wczoraj przerobilismy je na lozko to strasznie waskie sie wydaje a dzieci w tym wieku strasznie sie kreca, spia wpoprzek itp..... uwazam, ze normalne bedzie lepsze, po prostu wygodniejsze. Rame chce kupic z Ikei a materac Danpol sprowadzic z Polski, tak zrobilam tez z lozeczkiem. Te materace gryczano-kokosowe sa suuuuuuuuuuuuper!!!!!!
Megaczka czy Ty naprawde mieszkasz tam gdzie piszesz, ze mieszkasz? Jesli tak to zazdroszcze, bo miejscowa przepiekna, temperatury tylko troche slabe ;-) ale nie mozna miec wszystkiego przeciez...... No i grabula, bo leb w leb idziemy, ciekawe, ktora pierwsza urodzi? Fajnie byloby tak samo
Wlasnie mi przypomnialo cos o ca bardzo dawno mialam zapytac. Jest lista sierpniowek ale czy jest lista sierpniatek po kolei tak jak sie urodzily?
Ciezarowki i wielokrotne mamusie czy Wy tez do drugiej ciazy podchodzicie bardziej na luzie niz do pierwszej? Ja w pierwszej strasznie sie ze soba certolilam, a teraz luz, nieraz nawet zapominam, ze jestem w ciazy .....