MALINKA2109
Fanka BB :)
Malinka masz termin na 17ego? Ja na 18ego ale na ostatnim usg tez mi pokazalo na 17ego.
Mam nadzieje ze szybko ci to minie, bo wiem jakie to uciazliwe
Tak mam na 17Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka masz termin na 17ego? Ja na 18ego ale na ostatnim usg tez mi pokazalo na 17ego.
Mam nadzieje ze szybko ci to minie, bo wiem jakie to uciazliwe
Tak mam na 17tyle juz doczytałam,ale nie spotkałam sie z tymwiem tylko że to biały ser owczy
Dla mnie najgorszy jest smrod gotowanej ryby, ochyda. Na drugim miejscu jest kawa, trzecie zajmuje wieprzowinaDla mnie zapachy, to też tragedia. Niektórych nie muszę czuć, np. smażona cebulka, taka gotowa, jak chipsy, na smo wspomnienie....Najgorsze jest to, że drażni mnie zapach własnego moczu, idę siusiu i zaraz się odwracam i przytulam kibelek![]()

Mam nadziejeMoze tak jak u mnie, na dniach, niespodziewanieGdyby nie to ze czuje ruchy to bym sie martwila ze cos jest nie tak
![]()
ja mam podobnieDla mnie najgorszy jest smrod gotowanej ryby, ochyda. Na drugim miejscu jest kawa, trzecie zajmuje wieprzowina![]()