reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?

papapapapapa malinka

wlasnie wrócilam od gin....na 100% chłopak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zdrowy i strasznie ruchliwy.....Kasiu ty jeszcze mozesz zyć nadzieją ja juz nie.....ale żebyście widziały mine mojego męża cieszył sie jak głupi do sera:wściekła/y:
no nic wazne ze zdrowy.
mam skierowanie na toxo, WR, mocz ogólny....nie wiecie ile to mniej wiecej kosztuje?
najważniejsze że zdrowy, a o te procenty to bym się kłuciła chyba nigdy na 100% żaden lekarz nie jest pewny:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zeby rzucić palenie, to albo naprawdę silna wola, albo wstrząs. Mama rzuciła, jak obudziła się w szpitalu po zapaści wieńcowej.Lepiej chyba jednak nie dopuścić do czegoś takiego i znaleźć sobie inną słabość na zamianę.

Roksana nie zartuj nawet, nie ma nadzieji?????????Miala byc Roksanaka. Nie postaralas sie za malo jablek:wściekła/y::wściekła/y:
Badania beda troche kosztowac kolo 70zl napewno

reklama
Do góry