reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alex,brejdak,to poprostu brat:-D...tak sie u nas mowi potocznie...na siostre,to siorka,albo sis:happy:
Bosze a moze to tylko u nas sie tak mowi i zadna nie wie o co kaman jak pisze....:szok::szok::szok:

reklama
haha rubi, uśmiałam się za buraki dwa :-D
sempe, na śnieżkę na pewno warto się wybrać :tak: z karpacza połowę drogi można pokonać wyciągiem krzesełkowym, a reszta niestety a może i stety na pieszo ;-) ale na śnieżkę ze strony czeskiej a dokładniej z miejscowości pec można wjechać wyciągiem na sam szczyt :tak::-) mam nadzieję, że uda nam się w tym roku tam pojechać i odwiedzić czeskich sąsiadów ;-)
dziecko zajęte dłubaniem kluczami, a my oboje na laptokach siedzimy, więc chwila relaksu :rofl2:

ja tez witam:-)

dziewczyny wstały dzis o 5.30!!!! :szok::szok::szok:masakra jakaś a na dodatek za oknem pada śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z deszczem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na dzis zaplanowałam generalne porządki na balkonie by po niedzieli sadzic kwiaty!

dzis i jutro mamy dzien jeżdzenia na wizyty :-):-) na po sniadaniu mamy galaretke z truskawkami i koktajl truskawkowy, mniam!

miłego weekendu

PS wyjazd w góry zaklepany:-)

Alex,brejdak,to poprostu brat:-D...tak sie u nas mowi potocznie...na siostre,to siorka,albo sis:happy:
Bosze a moze to tylko u nas sie tak mowi i zadna nie wie o co kaman jak pisze....:szok::szok::szok:

hehe Anet ja czaję bo moj M tak mówi też, to chyba na lubelskim popularne widać bo on z lubelskiego przecie ;)

Dzień dobry, spaliśmy do 7 :)
miało coś padać ale na razie ładna pogoda i chyba pójdziemy wszyscy na spacero-zakupy

hej..
My pospałysmy do 5.55.. Wczoraj też bo wolne sobie wzięłam.. Mała ma chyba jakis zegarek w tyłku. Przez to że jasno się szybko robi wydaje jej się że czas wstac. A teraz marud na 102. Mam nadzieję że się zdrzemnie. Zaraz obiad nastawię i pojdziemy po bułki i ciacho bo gosci wieczorem mamy. A brak sił by piec.
Sempe jak rano wstałam to zawału dostałam - odsłaniam okno a tam biało :o nasz kur...czaki.. Ale się już topi słonce wyszło tyle że jest only 3stopnie. No nic ale na spacera i tak trza isc i kase jakas wypłacic bo pusto w portfelu.
Miłego dnia Laseczki!

Bry ;-)

sempe... nie kus truskawkami bo Monia nie moze - matka cyckujaca tysh :-(

u nas na sniadanko jajeczniczka z kielkami ;-) bo ja rolinictwem sie trudnie - sieje i potem plony zbieram :-D

ide zbieram jajecznice z podlogi.......nosz

też się zastanawiałam któż to taki: brejdak;-)
mju jak zajrzysz to się odezwij do mnie please w kwestii tej Twojej położnej - po wczorajszej wizycie u mojej ginki sądzę, iż mogła przejść do nowego szpitala w Piasecznie, jak część kadry z Żelaznej; i już teraz sama nie wiem gdzie rodzić - sama lek. mi poradziła by jechac do tego nowego, bo ponoć Żelazna przepełniona non-stop, a w Piasecznie komfort;

Dzin dybry :-)

anet bardzo dziekuje za wyjasnienie, bo w zyciu bym sie nie kapnela ktoz to ten tajemniczy brejdak :-D

Wqrza mnie moj laptok, bo co chwila sie zawiesza, chyba zaraz dostane fiksacji :wściekła/y: To prawdopodobnie od tego, ze jak Pimpi sie dorwie to wali na oslep w klawiature i cos sie moze w srodku pomieszalo :confused: aaaaaa i stracilam literke W, zostala po niej tylko szara, naga jama......... - jak mawial poeta :-D
U nas pogoda dzis sie troche tez zepsula, bo 9 stopni i od czasu do czasu kapusniaczy.
Poczytalam i mi ulzylo, bo myslalam, ze z moim dzieckiem cos nie teges gdyz w nosie ma zabawki, chce tylko pisac (najchetniej po scianach) i przelewac plyny tzn chlapac piciem gdzie popadnie..........

sempe narobilas mi smaku galaretka, bo to moja ukochana slodycz, chyba zaraz polece do sklepu i tez zrobie, bardzo nie chce mi sie ruszac a z drugiej strony na maxa zapragnelam galaretki ...... szkoda, ze malz w pracy bo by juz polecial - jest wielkim amatorem galaretki :tak: Oj, zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce

EDIT

Zapominam Was wciaz zapytac czy jest tu ktos albo znacie kogos kto by reflektowal na okolo miesieczny zapas jednodniowych miekkich szkiel kontaktowych Bausch & Lomb oraz Focus, minus 2,5 dioptrii? Mam do oddania, bo mnie juz niepotrzebne po zabiegu reperacyjnym oczu a wywalic szkoda bo moga sie komus przydac.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja prosze o przepis na dobrego plesniaka/skubańca:)

Znowu zrobiłam wg kolejnego przepisu z netu i ...doopa po całości:wściekła/y:
Wcięło mi przepisy babcine a taką ochote mam na dobre ciasto!!

A ja tam wiem, kto to brejdak:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry