reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja zamiast wystawiać klatki, przejrzałam i wystawiłam... torebki:) nienormalna jestem doprawdy, tyle tego mam, a używam i tak 2-3 ulubionych, to po co mają miejsce zajmować... ech, zbieractwo na całego normalnie! a śmiałam się z mojej babci zawsze, że jej się wszystko może przydać i gromadzi to gdzie się da...
oj enka żebyś wiedziała, dodatkowe pokłady cierpliwości mile widziane!

reklama
hejka

moja ucina sobie drugą drzemke własnie, zaraz będę ją budzić ale i tak pewnie przed 22 nie zaśnie :no:

a z tymi akcjami wymuszania to u nas tak chyba od gwiazdki już sie ciągnie :eek: tzn czasami mi sie wydaje że jest lepiej ale potem przychodzi kiepski dzien że znowu o wszystko jest wojna i płacze. Chyba jakies uparte dziecko mam ale nie poddaje sie i czekam cierpliwie na rezultaty.

basia fajna ta zumba, po ciąży na pewno spróbuje

Anet zdrówka dla dziewczynek

Andariel dobra i taka wyprzedaż, ja co porządki robie to sobie obiecuje że pozbęde sie gratów nieużywanych ale... jeszcze ani razu tego nie zrobiłam, ale to pewnie dlatego że strych mamy duży i tak bardzo mi rupiecie nie przeszkadzają na codzień :-)

O Andariel torebka - własnie szukam jakiejś ciekawej, bo mnie już się moje znudziły:)
Sorki, że teraz,ale wróciłyśmy po Klubie Mam i miałam samotny wieczorek z Misią. Kąpiel, kolacja, syropki na kaszelek i już mała śpi.
No kaszel przeszedł, ale tradycyjnie podaję 7 dni, a bioaron do 14.
Jutro jadę do Wawy a nie chce mi się jakoś Misi zostawiać. Strasznie za nią tęsknię przez weekend.
Dziewczyny zdrowia życzę dla maluszków na ten weekend.
Wrócę, to postaram się doczytać i napisać:)
Buziaki wielkie i trzymajcie się:)

witam dopiero teraz
rano zaczęłam posta pisać,ale wpadła oleżanka na kawke i mi sie nie wysłał
moja tez ma złości,ale niestety trzeba to przeczekać i juz
co do zabawek u mojej tez leżą odłogiem,woli inne nasze rzeczy,np do lodówki wchodzi i bierze sobie jakieś owoce,albo garnki
mój sie pierwszy raz pochorował i musił na dyżur leciec,bo mu twarz spuchła i na antybiotyku jest
zdrówka dla chorych
i spadam na filmidło

witam.

obudziłam się spuchnięta ze obrączki to teraz nie mogę założyć:no:

Alicja po szczepieniu KULEJE!!! ewidentnie boli ją nóżka...a co za tym idzie buczy od rana:no:
wczorajszy wieczór spędziłam na poszukiwaniu wyjazdu na Majówke.... Kuźwa ceny nas dobijają! 6 osób to nie lada wyczyn coś fajnego znaleźć..
miłego piątku

ide gotować fasolke po bretońsku! przeczuwam "trzęsienie ziemi":-D

czekaj, anet - to Karolcia w ogóle zdążyła dojść do siebie po ostatnim choróbsku? czy to takie ciągłe coś jest? biedna mała, ileż się ona nabierze tych leków!!! fajnie, że się zakupki lumpkowe udały, ja też je lubię i szkoda mi, ze teraz nie mam jak tam wyskoczyć, bo zawsze coś fajnego potrzebnego za gr można dostać...
nie,Andariel,byla zdrowa ze 2 tygodnie...juz sobie ladnie po dworze chodzilysmy na spacerki....a teraz znow w chacie siedzimy:-(
A co do lumpkow to ja tez lubie sobie poszperac,ale teraz tez rzadko mam okazje,jak do pracy jezdzilam to prawie codziennie sobie zachodzilam
hejka

a z tymi akcjami wymuszania to u nas tak chyba od gwiazdki już sie ciągnie :eek: tzn czasami mi sie wydaje że jest lepiej ale potem przychodzi kiepski dzien że znowu o wszystko jest wojna i płacze. Chyba jakies uparte dziecko mam ale nie poddaje sie i czekam cierpliwie na rezultaty.

Anet zdrówka dla dziewczynek

Andariel dobra i taka wyprzedaż, ja co porządki robie to sobie obiecuje że pozbęde sie gratów nieużywanych ale... jeszcze ani razu tego nie zrobiłam, ale to pewnie dlatego że strych mamy duży i tak bardzo mi rupiecie nie przeszkadzają na codzień :-)
moja tez wczoraj 2 razy spala.....a i wymuszanie tez niezle jej wychodzi:sorry:,chyba wszystkie dzieciaczki teraz tak probuja ile moga :-D:-D:-D
A co do pojemnego strychu,to tez takowy posiadam:laugh2:...wiec zawsze co sie nie przydaje to na strych.....a wczoraj robilam przeglad ubranek po Karolci(bo siostrze oddaje),brejdak z mama jada do sis w ten wekend wiec jej podrzuca,to sobie popierze i poprasuje i niech czekaja na Zosie:happy:.....a uzbieral sie niezly wor:szok:,az sama sie zdziwilam ze tyle tego mam:sorry:

Witam.....jak wstalam to piekne sloneczko swiecilo,a teraz juz sie szaro zrobilo,chyba bedzie padac....ehhhhh
Karolcia dzis juz w nocy lepiej spala,ale kaszel to ma taki straszny,ze gorszy niz jak miala ostatnio to zapalenie pluc:szok:.....wczoraj banki jej jeszcze stawialam(zalecenie pani doktor) mam nadzieje ze jej przejdze to chorobsko....po niedzieli mamy jeszcze na kontrol isc,wiec zobaczymy czy jest poprawa

A tak wogole to moja Karolcie chyba juz na letni czas sie sama przestawila,bo jak zawsze spala do 7 to ostatnimi dniami wstaje o 6 :-p...a dzis ja ubralam i jeszcze sobie polezalam do 7.30,bo dzis Gosia wolne ma w szkole,wiec nie musialam jej szykowac i zawozic

Sempe,moja Karolcia tak kulala po zastrzykach,czasem pol dnia ja musialam nosic,bo chodzic nie chciala tylko plakala.....ale to nie po kazdym zastrzyku tak miala,wiec,moze to od pielegniarki zalezy jak daje

Iwonko,i jak maz sie czuje...a od czego tak zapuchl?

witam was
ma zapalenie zatok,ropą podeszło i dlatego spcuchł,ale dostał antybiotyk,lek przeciw zapalny i jest juz deczko lepiej
pogoda jakas kulawa niewiadomo czy padac bedzie czy nie
ale zaraz trzeba iść odprowadzić Gabi do szkoły wiec z Alutką sie przespacerujemy
Anet zdrówka dla dzieciaczków

Heloł ;-)

akie te nasze sierpniatka do siebie podobne...

Monia zabawki olewa sikiem prostym... jedyna rozrywka jest dla niej wywalenie zabawek, ktore matka posprzata...
Monia dostaje ataku histerii na kazde "nie"...

no i choruje :-( w poniedzialek do kolejnej kontroli....wczoraj pani dr nam powiedziala o leku..ponoc go nie refunduja a kosztuje ok150zł... to kuracja miesieczna a trza to podawac dluuuugo zeby efekty byly... zrobilam rozeznanie i... znalazlam ten lek na liscie lekow refundowanych :szok: jak poloze Monie spac to podzwonie po aptekach za ile by to sprzedali...

OK.... lece - milego dnia i zdrowka 4 @ll

reklama
Cześć dziewczyny
kurcze, koniec marca a tu ciągle choróbska królują:(

Pogoda kiepska, nie ma jak wyjśc na dwór cholerka.

A gdzie jest Miranda?
Czy ja cos przeoczyłam? Mam nadzieję, że winne sa wakacje na Bahamach czy innych Seszelach..?..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry