anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam...ale mam zaleglosci,nawet nie doczytam,bo wpadlam jak po ogien.....
U nas tez coraz cieplej,wiec wiecej czasu na dworze spedzamy,bo Karolcia juz prawie zdrowa,zostal jeszcze kaszel,ale mam nadzieje ze przejdzie....
;-)
a co do bucikow to tez usiluje kupic Karolci jakies adidaski i na pozniej jakies bardziej odkryte,ale cos sie ociagam,a potem jak sie juz naprawde cieplo zrobi to nie bede miala ja w co ubrac.....ehh
A i mi sie nazbieralo troche przerobek krawieckich,2 firanki mam obszyc i tak to nie mam czasu na neta...ehhhh...ale mysle o was wszystkich i tesknie

Jeszcze jakby komp byl wlaczony to na chwile bym zajzala,a tak nic z tego,bo zanim odpali i net sie zalaczy....ehhhhh...a Gosia ostatnio ma kare na kompa za pyskowanie
,wiec zadko kto wlacza....maz tez tylko od czasu do pory zaplacic rachunki i tyle
Mam nadzieje ze u was wsio ok...pozdrawiam Aneta
U nas tez coraz cieplej,wiec wiecej czasu na dworze spedzamy,bo Karolcia juz prawie zdrowa,zostal jeszcze kaszel,ale mam nadzieje ze przejdzie....
;-)a co do bucikow to tez usiluje kupic Karolci jakies adidaski i na pozniej jakies bardziej odkryte,ale cos sie ociagam,a potem jak sie juz naprawde cieplo zrobi to nie bede miala ja w co ubrac.....ehh
A i mi sie nazbieralo troche przerobek krawieckich,2 firanki mam obszyc i tak to nie mam czasu na neta...ehhhh...ale mysle o was wszystkich i tesknie

Jeszcze jakby komp byl wlaczony to na chwile bym zajzala,a tak nic z tego,bo zanim odpali i net sie zalaczy....ehhhhh...a Gosia ostatnio ma kare na kompa za pyskowanie
,wiec zadko kto wlacza....maz tez tylko od czasu do pory zaplacic rachunki i tyleMam nadzieje ze u was wsio ok...pozdrawiam Aneta