reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak wpiszesz "w krainie lekur" lub "lektry kl II"+ scenariusze, to wyszuka także przykładowe testy.

dziękuję caly czas przeglądam i jak cos to notuje jej

mysle ze to nie glupi pomysl...
my tak mamy z kolezankami z innego forum,wymieniłysmy sie kiedyś numerami,żeby miec ze soba kontakt w razie czegoś tam
ale napewno fajna sprawa przed samym rozwiazaniem,żeby mógl ktoś np w naszym imieniu napisać za nas ze juz jest po i co komu sie urodziło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:rofl2::rofl2: ja dzisiaj swojemu pokazywałam jak wpisać wiadomość na forum nie wiem czy jeszcze pamięta:rofl2::rofl2: ale sam mi już forum włącza jak kompa odpali a ja się nie wylogowuję tylko mam stale więc może da radę:confused::confused::confused:
A mój dziś powiedział, że mam was pozdrowić. I że on też by tu coś napisał, bo w końcu "MY jesteśmy w ciąży", więc czemu on nie może?

i można np zrobic to tak,że każdy kto bedzie miał oczywiscie ochote napisze numer jednej osobie z forum"X" i ona je pozbiera na jakaś liste a potem wysle wszystkim tym co podali innych wtedy nie bedzie zamieszania a każda bedzie miec do kogoś numer

Aneczka to dziwne ale chyba nie ma forum dla przyszłych tatusiów. A już szkolenia dla nich robią pod tytułem jak być dobrym ojcem. Czytałam w starym Twoim Stylu. Więc trochę to przykre, że ich tu nie ma.
Jak jakiś ma ochotę niech założy forum np. sierpniowych tatusiów:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry