Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz ona lektury ma przeczytane tylko to jej pierwszy raz i chciałabym jej jakos pomóc żeby wiedziała na o zwracać uwage i za takimi pomocami sie porozglądamy i oczywiście jeszcze wychowawczynie podpytam co i jak,troszku jej juz znalazłam ,wiec napewno coś juz mamyMoże to mało wychowawcze, ale są w księgarniach opracowania lektur. Może być też pordnik metodyczny wydawnictwa, z którego córka ma podręcznik, ewentualnie bryki z netu.Mamy freie, więc nrazie więcej się nie dowiem.
dzieki juz przeglądamW wynikach wyszukiwania pokazuje się coś takiego -W krainie lektur - Alina Ludkiewicz-Dmitruk w Mareno.pl., więc może nauczycielka z tego korzysta. Może warto przynajmniej przejrzeć w księgarni.
to bedzie konkurs z tgo co wiem o pisemny pewno w formie jakiegoś testuNie wiem, czy to będzie na jedne zajęcia, czy konkurs. w necie otwierją się scenariusze lekcji, można przykładowe zadania przećwiczyć z córką.
chciałabym żeby mnie tak zmordowało przez jakiś czas i żebym odrzuciła, bo silnej woli nie mam. moja kuzynka miała 3 razy in-vitro, 1córka za trzecim razem bliźniaki i nie rzuciła, wtedy mi się wydawało: jak ona tak może a teraz sama to robiebiore się za siebie i w dalszym czasie czekam na efekty
![]()