Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obżeram się owocami które też teraz nie są za ciekawe. przed ciążą wypalałam nawet do 15 dziennieZ nałogami, to łatwo radzić, ale to musi coś "zaskoczyć" w psychice. malgos_b, skoro wiesz,że żle robisz i nie potrafisz przestać, proste to nie będzie.Może zamie to na coś do jedzenia, ręka i usta będą zajęte. Coś, co lubisz, a dzidzi nie zaszkodzi.
teraz do 3. nigdy nie byłam szczupła a teraz przytyłam już prawie 7 kg!!!
zgroza patrzeć na siebie nie mogę
słonecznik mnie nie kusi oby jak najszybciej zrobiło się ciepło będę poza domem to nie będę myśleć o paleniu:-(O tym samym pomyślałamBo mnie tak wpadlo na mysl ze moze powinnismy podac swoje numery telefonow tak na priv do kogos kogo sie lubi, W razie takich akcji jak szpital czy cos podobnego. Bysmy potem wiedzialy co sie dzieje z ta osoba. Co wy na to
no to byłoby dobreO tym samym pomyślałamJak bym miała numer do Deli to bym jej sms-a wysłała z pytaniem czy wszystko ok. A tak pozostaje czekanie:-(

Bo mnie tak wpadlo na mysl ze moze powinnismy podac swoje numery telefonow tak na priv do kogos kogo sie lubi, W razie takich akcji jak szpital czy cos podobnego. Bysmy potem wiedzialy co sie dzieje z ta osoba. Co wy na to