reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2009

reklama
Z nałogami, to łatwo radzić, ale to musi coś "zaskoczyć" w psychice. malgos_b, skoro wiesz,że żle robisz i nie potrafisz przestać, proste to nie będzie.Może zamie to na coś do jedzenia, ręka i usta będą zajęte. Coś, co lubisz, a dzidzi nie zaszkodzi.

ja czekam na męża , wraca ze szkolenia 600 km było przed nim :( powinien już dojeżdżać do domku, martwie się bo tyle było wypadków na jego trasie.
no i ciekawe co z Deli?

Bo mnie tak wpadlo na mysl ze moze powinnismy podac swoje numery telefonow tak na priv do kogos kogo sie lubi, W razie takich akcji jak szpital czy cos podobnego. Bysmy potem wiedzialy co sie dzieje z ta osoba. Co wy na to

Z nałogami, to łatwo radzić, ale to musi coś "zaskoczyć" w psychice. malgos_b, skoro wiesz,że żle robisz i nie potrafisz przestać, proste to nie będzie.Może zamie to na coś do jedzenia, ręka i usta będą zajęte. Coś, co lubisz, a dzidzi nie zaszkodzi.
obżeram się owocami które też teraz nie są za ciekawe. przed ciążą wypalałam nawet do 15 dziennie:crazy: teraz do 3. nigdy nie byłam szczupła a teraz przytyłam już prawie 7 kg!!!:szok: zgroza patrzeć na siebie nie mogę :baffled: słonecznik mnie nie kusi oby jak najszybciej zrobiło się ciepło będę poza domem to nie będę myśleć o paleniu:-(

Bo mnie tak wpadlo na mysl ze moze powinnismy podac swoje numery telefonow tak na priv do kogos kogo sie lubi, W razie takich akcji jak szpital czy cos podobnego. Bysmy potem wiedzialy co sie dzieje z ta osoba. Co wy na to
O tym samym pomyślałam:) Jak bym miała numer do Deli to bym jej sms-a wysłała z pytaniem czy wszystko ok. A tak pozostaje czekanie:-(

reklama
Do góry