reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pierwsza?!
Witam serdecznie i słonecznie, choć śnieg za oknem;-)
Nadrabiam wczorajszy wieczór, bo padłam ze zmęczenia po 21:sorry2:

Mnie Aneczko też wczoraj brzuch bolał, aż musiałam się położyć. I tak z tych nerwów i z niezdrowego żarcia , zasnęłam snem kamiennym. A dziś o 6 pobódka:wściekła/y:

Musisz się oszczędzać. Odprowadź małego i wróć do domu odpoczywać. Żadnego sprzątania, prania itp. Dziś czysty relaks! Bo jak nie to ja cię już w tym Olsztynie znajdę:crazy: Jasne?! No!

Chyba wszystkie śpią jeszcze. To tylko ja stresy przesypiam? Idę jakieś śniadanko zmajstrować (lekkie!). Bo jak się wstaje niechcący o 6 to już o 8 człowiek głodny:zawstydzona/y: Będę później;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam i ja zimowo -8 u nas i nadal sypie i sypie,masakra jakaś,mąż zawiózł młodszą do przedszkola dzisiaj ma bal,wiec ja musiałam wcześniej wstac co by papiloty pościagać i ją przygotować,szkoda,że nie ma mnie znią bo chiłam kilka fotek porobic,ale moze w przedszkolu im jakieś zrobią,a nie mam jak iść bo starszą musze do szkoły odstawić:-(

Witam się z rana;-)
Tomek do pracy poszedł więc muszę młodego do przedszkola odprowadzić:tak:
Noc miałam przechlapaną:wściekła/y: Najpierw brzuch bolał, później przeszło trochę ale zdenerwowana byłam i zasnąć nie mogłam:wściekła/y: Do tego zaczęły mnie boleć ręce i nogi tak dziwnie jakby drętwiały i to niestety nie przeszło teraz też bolą może mi magnezu brak i stąd te skurcze macicy i brzucha:confused::confused::confused:
Poczekam zobaczę jak się będę czuła:-(
to miała snoc pełna wrażeń ,nie ma co sie stresować bedzie dobrze tylko trzeba sie w nospe zaopatrzyc i moze rzeczywiscie magnez bedzie dobry,niewiem ja na skurcze zawsze tylko nospe brałam,oby teraz było już tylko lepiej i dużo odpoczynku

ja jestem na kilku zamkniętych forach i bardzo sobie chwalimy,mozemy gadac o wszystkim i o niczym,wstawiac bezpiecznie fotki i namiary do siebie,a tutaj strach,wiec jak cośto trzeba admina poprosic,żeby nam Sierpniowy watek zrobił zamknięty i bedzie super:-)

Hej Ho z rana :)

ANECZKA moze magnez by pomógł, skoro łapki Ci drentwieją. Mnie łapia skurcze łydek i gin mi przepisała Magne B6. Całe szczeście moge brać - bo po Elevicie jak ostatnio spróbowałam to mam takie mdłosci, że :szok:

No wlasnie mi sie tez tak stawiala ale musze przyznac ze duzo pozniej tak od 7msc. Gin kazal brac magnez. Ale ty jesli masz przedwczesne porody to nie bardzo, za wczesnie, w koncu szyjka zacznie sie skracac, na twoim miejscu szybciej bym gina odwiedzila.

ja powoli czuje sie jak na biegunie tyle śniegu w koo i cały czas sypie i do niedzieli ma nam tu sypac i mroz dzisiaj
U nas wlasciwie duzo sniegu nie nasypalo, ale troche jest. Ale szczerze to nawet na sankach ciezko by bylp, dopiero dzis troche wiecej pada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry