reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No jestem.:-)
Aniu a może powinnaś jednak zadzwonić do lekarza i poprosić go o wcześniejszą wizytę. Ty już rodziłaś i wiesz jakie bóle są niebezpieczne. I potrafisz odróżnić na przykład bóle jelit od bóli macicy (ja jeszcze nie potrafię). Bo w końcu ile można na Nospie lecieć? Może jakąś luteinę ci da albo duphaston?

reklama
Witam z rana

Widzę, że nie nadaję się na wróżkę. Nie przeszło ci Aniu :-(.
Piwonia, a co u ciebie?

Mnie dziś dupka boli po prawej po zastrzyku :wściekła/y: na boczku nie mogę leżeć.
Ale tak jak obiecałam dziś nic nie robię.

Idę poczytać wczorajsze wiadomości popołudniowe i wieczorowe.
Dołączę jak skończę. I jeszcze raz dziękuje dziewczyny :-).

Witam z rana

Widzę, że nie nadaję się na wróżkę. Nie przeszło ci Aniu :-(.
Piwonia, a co u ciebie?

Mnie dziś dupka boli po prawej po zastrzyku :wściekła/y: na boczku nie mogę leżeć.
Ale tak jak obiecałam dziś nic nie robię.

Idę poczytać wczorajsze wiadomości popołudniowe i wieczorowe.
Dołączę jak skończę. I jeszcze raz dziękuje dziewczyny :-).
a dziekuję na razie dobrze,zoabczymy jak bedzie po spacerku,ale to za godzinkę,bo to najczęsciej jest po wysiłku

Deli super że wszystko z dzidziusiem ok:-D Ulżyło mi. Musisz się teraz oszczędzać i nie sprzątać tyle. Dom to nie szpital żeby musiało być sterylnie czysto. Uważaj na siebie!

gafę palnęłam o tętno dzidzi mi chodziło nie ktg gapa:zawstydzona/y:
Efe macicę mam do pępka więc z jelitami nie ma mowy pomylić;-)
Aneczko ja mam ją chyba jeszcze nisko, bo na ostatnim usg lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza i maleństwo ma z 11 tyg. Kazał przyjść za 2 tyg. powtórzyć badanie. U mnie nawet jakby się przesunęła to pewnie nawet bym nie poczuła. No i ty jesteś z miesiąc przede mną z terminem:sorry2:

reklama
hej dziewczyny... ja dzisiaj ostatni zastrzyk i na kontrole mam nadzieje, ze juz zdrowa jestem;-) jutro pobawie sie paczkami:-D a drugiego do gina na kontrole... mam nadzieje ze teraz juz koniec chorob:wściekła/y:

Załączniki

• Moje foty-0019.jpg
    Moje foty-0019.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 29

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry