reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
do 9 kg to bardzo malutko starczy na krótko
zgadzam sie,tylko czy opłaca sie wydać tyle jak można kupic np zwykła huśtawke i lezaczek czy cos jeszcze,dla mnie to niepotrzebny wydatek,potem sie i tak tego mało używa a nie wszystkie dzieci lubią byc bujane,szwagierka tak zrobiła i kupiła małej coś w podobnym stylu i mała ma juz 7 miesiecy i byla na tym raz bo jej sie nie podoba i płacze jej

No Kasiunia to czekamy cierpliwie.
Przepraszam że ja na nie tym wątku wyskoczyłam z huśtawką ale nie umiem tak jak wy być w kilku miejscach na raz. No i zamiast się brać za zmywanie, to oglądam w internecie pierdoły:sorry2:
ja własie skończyłam zmywać,pranie rozwiesiłam i niestety za chwilke musimy tuptać do szkoły:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja własie skończyłam zmywać,pranie rozwiesiłam i niestety za chwilke musimy tuptać do szkoły:-(
Piwonia ja wezmę z ciebie przykład i może w końcu ruszę moje 4 litery sprzed kompa. Podziwiam was mamuśki. Nie dość, że jesteście tu z nami na bieżąco to jeszcze w między czasie potraficie tyle rzeczy zrobić. :szok: Łał!

Ja zanim coś takiego (huśtawkę) kupię popytam moich znajomych z dziećmi. Nie mam zbyt wiele miejsca w wynajętym mieszkaniu i boję się, że tego wszystkiego nie pomieszczę. Ja w ogóle straszny chomik jestem. Dopiero co uczę się wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Perfekcyjna Pani Domu miałaby u mnie co poprawiać:sorry2:

No to się odmeldowuję. Zrobię co trzeba (tylko niezbędne minimum, bo mam dziś lenia) i wrócę. Papa! Miłego poranka!

Hej, witam Wszystkie :-). Pomysł z zamkniętym forum jest super. Nawet o tym ostatnio myślałam. Bo na takim to jednak człowiek nie o wszystkim napisze, a chciałby.

Piwonia ja wezmę z ciebie przykład i może w końcu ruszę moje 4 litery sprzed kompa. Podziwiam was mamuśki. Nie dość, że jesteście tu z nami na bieżąco to jeszcze w między czasie potraficie tyle rzeczy zrobić. :szok: Łał!

Ja zanim coś takiego (huśtawkę) kupię popytam moich znajomych z dziećmi. Nie mam zbyt wiele miejsca w wynajętym mieszkaniu i boję się, że tego wszystkiego nie pomieszczę. Ja w ogóle straszny chomik jestem. Dopiero co uczę się wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Perfekcyjna Pani Domu miałaby u mnie co poprawiać:sorry2:

No to się odmeldowuję. Zrobię co trzeba (tylko niezbędne minimum, bo mam dziś lenia) i wrócę. Papa! Miłego poranka!
ja jeszcze musze poodkurzac i zmyć podłogi,ale to potem jak wróce ze szkoły i zakupów
obiadek mam cały z wczoraj tylko kluski śląskie dorobię i mogę odpoczywać,dzis mam luzik do 14,a potem po młodszą

na razie zmykam do szkoły i zakupy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jak mam coś kupić dziecku to biorę go do sklepu pokazuję mu zabawki i samo wybiera.
Z moim chrześniakiem się to bardzo dobrze sprawdziło.
Najpierw wybrał samochodzik z disneya i do dziś na nim jeździ to już 2 lata. Potem chciałam motor na akumulator :). Poprosiłam rodziców by go przywieźli i też sobie wybrał model, który chciał. Jeździ na nim wszędzie. Nawet na śnieg wyciągał i chciał jechać (tzn. myślmy musieli wynieść, bo za ciężkie dla niego) .
Nigdy jak coś kupiłam w ten sposób po tygodniu nie poszło w kąt i mam nadzieję, że jak moje coś wybierze sobie też będzie się tym bawiło.

A to mój chrześniaczek tu miał 1,5 roczku teraz w lutym skończył 3 latka. Ale to zdjęcie lubie. A dużo się nie zmienił dalej słodziutki :-). Podobny do tatusia czyli mojego brata.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry