Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo. Wsadzić go tylko do auta i nie ma dziecka.Świetny :-). I zdecydowanie interesuje się motoryzacją![]()
Tylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy

Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.Witam dziewczynki!!
Deli super że jest ok!!Tylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy
Aneczka a jak tam Ty się czujesz?Już lepiej?
pomysł z zamkniętym forum-jestem na tak
A ja w nocy mało spałam jakieś przeziębienie mnie chwyciło i katar mnie męczy strasznie i głowa boli...kiszka...
Oj współczuje,nie lubie zastrzyków brałam ich naprawde dużo jak chorowałam na ostre zapalenie jajnika,to było strszne.Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.
Jeśli chodzi o zastrzyki to na szczęście co trzy dni. 8 dawek czyli 2 dawki na 1 raz. Sam zastrzyk nie boli, ale później boli i jak na razie dalej boli.

musze szybko zrobic badania i bez antybiotyku sie raczej nie obejdzie.

dla dziewczynki miałam juz kilka, a teraz mi nic nie pasuje.
Najgorsze jest to, że jeden boczek mi odpada bo boli pośladek po zastrzyku, a na plecach za bardzo nie lubię, bo zaczyna mnie kręgosłup boleć wrrrrrrrOj współczuje,nie lubie zastrzyków brałam ich naprawde dużo jak chorowałam na ostre zapalenie jajnika,to było strszne.
Teraz trzeba poprosić o masażNajgorsze jest to, że jeden boczek mi odpada bo boli pośladek po zastrzyku, a na plecach za bardzo nie lubię, bo zaczyna mnie kręgosłup boleć wrrrrrrr
mi pomagało
No niestety nie za bardzo pomaga. Po za tym A wychodzi o 8:30 i wraca o 17:30 więc nie ma kto robić w ciągu dnia.Teraz trzeba poprosić o masażmi pomagało
i pomimo ze na usg widać było jajeczka to mam nadzieję ze jednak bedzie córka