reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Świetny :-). I zdecydowanie interesuje się motoryzacją :-D
Bardzo. Wsadzić go tylko do auta i nie ma dziecka.
Mam filmik jak był mały. Wsiadł za kierownicę. Paluszkiem (takim do jedzenia) przekręcił kluczyk. Wyciągnął radio ze schowka. Wrzucił bieg (czyli poruszał biegi). Robił wszystko tak jak dziadek, bo z nim najczęściej jeździł. Ale miałam ubaw.
Ciekawe jakie moje baby będzie?!

Witam dziewczynki!!
Deli super że jest ok!!:-DTylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy:tak:
Aneczka a jak tam Ty się czujesz?Już lepiej?
pomysł z zamkniętym forum-jestem na tak:tak:
A ja w nocy mało spałam jakieś przeziębienie mnie chwyciło i katar mnie męczy strasznie i głowa boli...kiszka...

Witam dziewczynki!!
Deli super że jest ok!!:-DTylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy:tak:
Aneczka a jak tam Ty się czujesz?Już lepiej?
pomysł z zamkniętym forum-jestem na tak:tak:
A ja w nocy mało spałam jakieś przeziębienie mnie chwyciło i katar mnie męczy strasznie i głowa boli...kiszka...
Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.

Jeśli chodzi o zastrzyki to na szczęście co trzy dni. 8 dawek czyli 2 dawki na 1 raz. Sam zastrzyk nie boli, ale później boli i jak na razie dalej boli.

Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.

Jeśli chodzi o zastrzyki to na szczęście co trzy dni. 8 dawek czyli 2 dawki na 1 raz. Sam zastrzyk nie boli, ale później boli i jak na razie dalej boli.
Oj współczuje,nie lubie zastrzyków brałam ich naprawde dużo jak chorowałam na ostre zapalenie jajnika,to było strszne.

tez się witam:-)
co do zabawek typu hustawka to nie wiem czy bym sie zdecydowala, ale mozna poprosic gosci zaproszonych na chrzest, zeby sie złozyli na cos takiego.:-D
ja tez po nie przespanej nocy znowu pecherz:wściekła/y: musze szybko zrobic badania i bez antybiotyku sie raczej nie obejdzie.:zawstydzona/y:
miłego dzionka wszystkim zycze:-D

a !!! zastanawiamy sie z meżem nad imieniem dla chłopczyka,,,,i nic mi się nie podoba jak na złość:wściekła/y: dla dziewczynki miałam juz kilka, a teraz mi nic nie pasuje.:baffled:

Najgorsze jest to, że jeden boczek mi odpada bo boli pośladek po zastrzyku, a na plecach za bardzo nie lubię, bo zaczyna mnie kręgosłup boleć wrrrrrrr
Teraz trzeba poprosić o masaż :-D mi pomagało

Witaj Roksana!!
Napewno jakieś ładne imię w końcu Ci się spodoba,ja narazie o tym nie myśle bo nie wiem co się w brzuszku chowa:tak:

Roksana a co Tobie z tym pęcherzem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
w pierwszej ciazy to jeszcze na porodówce nie wiedzialam jak dam na imie...polozne wymysliły ze to bedzie szymonek ,ale jakos nie przypadlo mi do gustu:baffled: i pomimo ze na usg widać było jajeczka to mam nadzieję ze jednak bedzie córka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry