reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
z pecherzem to męcze sie juz długo a zaczęło sie od przeziebienia..... na badaniach wykazało bakterie lekarz kazala mi brac urosept, wode z cytryna i sok zurawinowy no ale nie pomaga wczoraj znowu dostałam skierowanie na badanie moczu i mam dla niej szybko dostarczyc wyniki i wtedy przepisze cos mocniejszego.....dziewczyny uwiezcie mam dośc ,,,,wczoraj wieczorem płakalam z bólu....strasznie piekło i siku sie chodzi co 5 min....okropne:wściekła/y:

z pecherzem to męcze sie juz długo a zaczęło sie od przeziebienia..... na badaniach wykazało bakterie lekarz kazala mi brac urosept, wode z cytryna i sok zurawinowy no ale nie pomaga wczoraj znowu dostałam skierowanie na badanie moczu i mam dla niej szybko dostarczyc wyniki i wtedy przepisze cos mocniejszego.....dziewczyny uwiezcie mam dośc ,,,,wczoraj wieczorem płakalam z bólu....strasznie piekło i siku sie chodzi co 5 min....okropne:wściekła/y:
:no: to współczuje nigdy tak nie miałam ale napewno nie jest przyjemne...

wczoraj spotkalismy z mezem znajomego któremu urodzila sie córeczka i zachwalał pewnego lekarza, ze ma dobrze wyposarzony gabinet ,usg 3d i wogle jest bardzo miły ale jest jedno ''ale'' ma swoja klinike 30 km od ełku:wściekła/y: pobyt jest darmowy znieczulenie i poród rodzinny też i moze bym na to poszła ale przeraza mnie ze jak zaczne rodzic w domu to nie dojade te 30 km,,,,co o tym sadzicie? wyrobie sie:sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny,
dzisiaj jakis dziwny dzień od samego rana..w pracy internet nie działa, system też nie bardzo i dzwonia sami wkurzeni klienci.... brr a tu nawet nie ma jak cokolwiek sprawdzić:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry