Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bedziemy trzymać kciuki i czekac na wiesciCześć dziewczyny,
właśnie uporałam sie z wczorajszymi zaległościami...
małgos_b ja też paliłam przed ciążą...jak sie domyślałam, że mogę być w ciąży zaczęłam się zastanawiać jak bardzo szkodzę maleństwu. Po pierwszej wizycie u gina i potwierdzeniu fasolki, automatycznie odstawiłam fajki. Zeby nie przeżywać odstawienia fajek zbyt drastycznie, zachowywałam się tak jakbym paliła, czyli w pracy wychodziłam na "fajkę" ze znajomymi, ale nie paliłam. To samo było w domu, wychodziłam na balkon jak tylko miałam ochotę zapalić.I tak jakoś przestało mnie ciągnąć, aż w końcu dym papierosowy zaczął mnie drażnić.... Małogoś, powodzenia w rzuceniu tego potwornego nałogu.I tak na samym początku ciąży przytyłam 3 kilo (z powodu rzucenia fajek) a teraz waga w miejscu stoi.
Efe dawaj przepis na zupkę i ciacho!!!
Monika2901 ja tłusty czwartek zaczęłam już dziś. Tak mnie wzięło na pączusia, że nie mogłam sie powstrzymać.
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. dzis na 17.20 ide na wizytę u gina. Trochę mam pietra, czy aby na pewno wszystko gra. Coś ostatnio mnie brzusio pobolewa heh :-(