Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Właśnie miałam o tym napisać! Aniu czytasz mi w myślach!trzeba założyć osobny wątek kulinarny
z zachciewajkami i przepisami;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie miałam o tym napisać! Aniu czytasz mi w myślach!trzeba założyć osobny wątek kulinarny
z zachciewajkami i przepisami;-)
świetny pomysłWłaśnie miałam o tym napisać! Aniu czytasz mi w myślach!

Zrobione Aneczko;-) To twój mąż się będzie mógł na tym wątku wykazać!cicho się zrobiło
Efe wklej swoją zupkę bo tu na głównym zginie
Marcia ja jestem fanką łatwych przepisów i gotuje jak mam natchnienie. Żarłok ze mnie też niezły. Zbytnich kulinarnych zdolności nie mam, bo mama mnie za młodu do kuchni nie wpuszczała. Ale odkąd jestem na "swoim" to staram się zawsze coś dobrego zrobić. Choć niekoniecznie codziennie. A zupkę polecam bo się mój facet nią najada. A innymi niezbyt. I jeden talerz w zupełności starczy bo jest syta i na 2 dni obiad masz z głowyEfe1980 przepis już mam w portfelu i jutro pewnie zrobię tą zupkę. Dziekuję za przepis.
Pomyśł z nowym wątkiem kulinarnym jest świetny. Pewnie będę tam często zaglądać. Jestem młodą mężatką i nie znam wielu ciekawych przepisów, a bardzo chciałabym dogodzić kulinarnie mężusiowi :-)

troszke się tego obawiam...
My kupilismy - tz. zrobilismy zrzutkę z rodzicami i siostrami jak Anielka sie urodziła - taka huśtawkę:
FISHER PRICE #41 HUŚTAWKA DELUX 3w1 W-wa (548892988) - Aukcje internetowe Allegro
Twój Styl, w którym jest artykuł pt." Ile kosztuje szkrab". oj napewno napewno,bo bedzesz sie musiała oszczędzac,ajak ja swojej powiem to też dostane zakazja za 35 minut uciekam do gina:-(
coś mi się wydaje że o przytulankach będę mogła zapomnieć przez te skurcze a dopiero niedawno mi się zaczęło mocno chcieć:-wściekła/y: