reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak czytałam wczorajszy dzień to wszystkie na szpilkach siedziały przeze mnie, bo poszłam na obiad po lekarzu. Po za tym A jeździł długo szukając zastrzyków :(. I wyszłam przez 18 od lekarza.

reklama
wczoraj spotkalismy z mezem znajomego któremu urodzila sie córeczka i zachwalał pewnego lekarza, ze ma dobrze wyposarzony gabinet ,usg 3d i wogle jest bardzo miły ale jest jedno ''ale'' ma swoja klinike 30 km od ełku:wściekła/y: pobyt jest darmowy znieczulenie i poród rodzinny też i moze bym na to poszła ale przeraza mnie ze jak zaczne rodzic w domu to nie dojade te 30 km,,,,co o tym sadzicie? wyrobie sie:sorry2:
Moim zdaniem tak 30 km to znowu nie tak dużo.
A jak ma wszystko pod ręką to lepiej dla ciebie. Ale jeszcze niech się wypowie Ania i Kasia w tym temacie.

Dziewczyny ja uciekam do kuchni robić pyzy z mięsem i pączki z ziemniaczków na jutro:-Dmusze dużo zrobić bo pewnie połowa dziś zniknie:tak:
A ten lekarz to ma dobre wyposażenie,ja o takim moge pomażyć i o miłym lekarzu w szpitalu...

Właśnie Aneczka trzymamy kciuki i nie zostawiaj nas w niepewności. Bo ja nerwowa w tej ciąży strasznie jestem.
Oj jak ja bym pyz z mięsem zjadła:zawstydzona/y: Ale nawet nie umiem zrobić. Co najwyżej kupić w sklepie a to nie to samo.

Roksana gdzie ten lekarz w Orzyszu? I dziś znowu słyszałam o przypadku znajomej której do rozwiązania chłopaka przepowiadali a urodziła się dziewczynka. Nie denerwuj się więc, jeszcze nic nie jest pewne na 100%.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roksana gdzie ten lekarz w Orzyszu? I dziś znowu słyszałam o przypadku znajomej której do rozwiązania chłopaka przepowiadali a urodziła się dziewczynka. Nie denerwuj się więc, jeszcze nic nie jest pewne na 100%.
nie Ewelinko:blink: w olecku jest ten szpital... czytalam własnie opinie na temat olecka i elku zdania sa podzielone:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry