Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia ja tez sie pisze na ten watek zamkniety,wiem ze moze malo pisze ale sie postaram czesciej,chociaz teraz wrocilam do pracy to bedzie trudniej i bede teraz tylko popoludniami...Nie tym razem to nastepnym, fajnie ze sie nie przejmujesz. Pozwolilam sobie wpisac cie na liste dostepu na watek zamkniety, staramy sie o niego:-)
Mam, mam odpowiedz. Moge sama sprobowac stworzyc ten watek zamkniety tylko chyba bym musiala zostac jego moderatorem a nie wiem czy zgadzacie sie na to. Jesli tak to wieczorem sprobuje
witamja również chce dołączyć do grona oczekujących mam z terminem na sierpień
czy któraś z was miała wątpliwy wynik na toksoplazmoze???
strasznie się martwie i chyba zwariuje,bo dopiero około 5 marca jak skończe brać antybiotyki musze znowu zrobić badanie na tokso no i jeszcze awidność na toksoplazmoze.
chyba osiwieje do tego czasu ,a na dodatek strasznie boli mnie dół brzucha mimo że 3 razy dziennie biore duphaston.
poradzcie coś
pozdrawiam