reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry Babeczki ;-)
super ze mamy juz zamkniety :-) Kasia zdolna z Ciebie bestia-jak Tys to zrobila kobietko ?? :-)
Dziewczyny zycze smacznego lakomstwa :-)

reklama
Takiego z różą pączka to tez bym zjadła

Pewnie jak wyjde z pracy, to w cukierniach już nic nie będzie. Wrrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam tłusto:)
Ja kupiłam pączki,ale jakoś nie chce mi sie konsumować. ja w ogóle odkąd w ciąży jestem to wszystko na wytrawnie lubie, a słodkie to fuj. No i mieso fuj( a kiedyś to mięsko to była podstawa mojej diety..jak ta ciąża zmienia...)

miałam dziś okropny sen...nie wiem skąd ten mózg takie głupoty produkuje. śniło mi sie że dzidziuś ze mnie po prostu wypadł. okropne. wstałam tak przerażona, musiałam płakać przez sen bo poducha cała mokra no i oczy całe spuchniete miałam. Wam też sie takie koszmary śnią???brrrrrr...

Śnią się koszmary. Ale to chyba normalne. Tak wychodzą nasze podświadome lęki. Przyjemne to nie jest.

Ja tez miałam ostatnio taki okrpony sen, że nawet nie chce opowiadac. Próbuję go zapomniec i jak na złosc to nie wychodzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja narazie śpie jak kamień. Ale mam tak od dziecka. Poprostu mogliby mnie z łóżkiem z domu wynieść i tak bym się nie obudziła. Dlatego tak boję się, że jak będę w późniejszej ciąży to będę musiała wstawać do łazienki:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry