reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Podobno orginalny kosztuje straszne pieniądze ale robią i inne firmy taniej. Podobno jak mu się kończy bateria to sam zmierza do bazy-matki i się ładuje. A jak nie chcesz żeby ci np. przeszkadzał w kuchni jak gotujesz to w drzwiach stawiasz takie coś i on omija to pomieszczenie. Jeden minus, że po piętrach nie chodzi ale ja to przeżyje. Na prawdę:)

reklama
Podobno orginalny kosztuje straszne pieniądze ale robią i inne firmy taniej. Podobno jak mu się kończy bateria to sam zmierza do bazy-matki i się ładuje. A jak nie chcesz żeby ci np. przeszkadzał w kuchni jak gotujesz to w drzwiach stawiasz takie coś i on omija to pomieszczenie. Jeden minus, że po piętrach nie chodzi ale ja to przeżyje. Na prawdę:)
Ty to może lepiej napiszmy list do zająca, będzie szybciej hihi :))

ja jak na razie po 1 tłustym pączku, ale zdązyłam juz zgłodnieć i właśnie gotuje się woda na pyzy ziemniaczane :-) dziś mam lenia i stwierdziłaqm, że obiadu nie robię-poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowca :-D
a jak u was jest z apetytem? chce wam się ciagle jeść czy raczej jak najdalej od jedzonka?
Ja takiego gotowca miałam wczoraj bo mi tu dziewczyny na forum smaka narobiły:-) Dziś jeszcze za to ani jednego pączka nie zjadłam, bo dopiero na nie czekam. Mam nadzieję, że niedługo bo mi się ślinotok włączył i co chwilkę coś przegryzam.

Ty to może lepiej napiszmy list do zająca, będzie szybciej hihi :))
Myślisz że nam coś do buta włoży? Oby, oby...:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
udało się-dziękuję bardzo :rofl2:
u mnie z jedzeniem to jest tak, że w ciąży naprawdę zwiększył mi się apetyt, ale mam nadzieję, że również dużo kg nie będę mieć na +
a tak standardowo, to ile najlepiej jest przytyć w ciąży?
a teraz do etatowych mamuś-łatwo jest zgubić te dodatkowe kg? i czy to prawda, że karmiąc piersią dziecko wyciage właśnie te zbędne kg?

no i wpadłam na sekundke:)faworki się pieka:)
a co do tego IRobota to naprawde rewelacja:)
moje staruszki mają to cacko i naprawde polecam
moi rodzice oddal stary odkurzacz i dostali do tego super maszyne do parowego mycia:)

jestem na razie wróciłam z mała z przedszkola,mala pączusia zajada,a ja nie mam już ochoty na nie zjdałam jednego i mi po nim niedobrze
chyba paluszki pochrupie,żeby oszukać brzuch

udało się-dziękuję bardzo :rofl2:
u mnie z jedzeniem to jest tak, że w ciąży naprawdę zwiększył mi się apetyt, ale mam nadzieję, że również dużo kg nie będę mieć na +
a tak standardowo, to ile najlepiej jest przytyć w ciąży?
a teraz do etatowych mamuś-łatwo jest zgubić te dodatkowe kg? i czy to prawda, że karmiąc piersią dziecko wyciage właśnie te zbędne kg?
z tymi kg to róznie bywa, ja przytyłam w poprzednich po 8 kg i teraz mam nadzieje na tak samo, ale to dlatego bo już jestem duża :)) a po? ciut mi pozostało i po jednej i po drugiej... a karmienie pomaga jasne, ale dietka i ruch swoją drogą :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry