reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
śmiałam się ostatnio, że będę razem z mężem chodzić na siłownię po ciąży, a nasze maleństwo będzie się bujać obok w nosidełku :tak::-D
ale fakt dieta na pewno na 1 miejscu :tak:

reklama
ja jak do tej pory 3kg na +
przy wzroście 175 cm ważę 62,5kg
ale zobaczę czy na wtorkowej wizycie u gina waga pokaże tyle samo :-D
ale te kg to nieźle mi chodzą po głowie, cały czas trzeba się kontrolować, chociaż w ciąży można sobie trochę pofolgować :happy:

dziewczyny chodzicie już na jakieś zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży? przed ciążą tańczyłam, ale musiałam przestać (skoki przy choćby jivie nie są dobre dla ciąży) i brakuje mi ruchu. Niby można poruszać się w domu, ale jakoś nie mam takiego samozaparcia...:zawstydzona/y:

ja przytyłam 23 kg w ciazy i zostało mi tylko 5 do zrzucenia a tu bach nastepna ciaża:sorry2: ale po takim sniadaniu jak dzisiaj ( kiełbaska smazona,kanapki z majonezem,pomidor ze smietana) to bedzie wiecej niz 23 na +:baffled:

dziewczyny chodzicie już na jakieś zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży? przed ciążą tańczyłam, ale musiałam przestać (skoki przy choćby jivie nie są dobre dla ciąży) i brakuje mi ruchu. Niby można poruszać się w domu, ale jakoś nie mam takiego samozaparcia...:zawstydzona/y:
ponoć joga jest doskonała w ciaży :tak:

ja to jestem za leniwa na jakikolwiek ruch
zastanawiam się, czy jak bym się skusiła na jakieś ćwiczenia, to co można a co nie? u mnie nie ma raczej żadnych ćwiczeń/aerobików dla kobiet w ciąży...
w sumie to ja bym się najchętniej skusiła na basen :tak:

tak, ponoć jeszcze pilates; tylko nie wiem czy bym nie zasnęła na zajęciach:sorry2:

edit. tak, basen... wstyd się przyznać publicznie, ale...u mnie odpada, ponieważ nie umiem pływać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry