reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no mam nadzieję:),bo wiesz my to 2 lata się staraliśmy
a :-)to dziecko już dało mojemu mezowi skrzydeł ,a ja pewnie dostane jak wkońcu je poczuje:)
no a tak pozatym to wydaje mi się że jestem najszcześliwszą kobieta na świecie:):-)
oj to super... zbieraj siły puki możesz...
ja nie mam tak łatwo, mam już 2 córeczki a to to taki mały nieplan :)))) martwie sie jak ja sobie poradze...

reklama
dasz rade jak z 2 dajesz to i jeszcze jedno wychowasz:)
no a co do tego nieplanowanego dzidziusia to farciara z ciebie,bo ja już miałam dać sobie spokuj z tym leczeniem,a na sex to nawet już ochoty niemiałam.no a jednak cuda się zdarzają i jest mała fasolinka:)

ok mykam robić faworki :)
poklikam wieczorkiem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dasz rade jak z 2 dajesz to i jeszcze jedno wychowasz:)
no a co do tego nieplanowanego dzidziusia to farciara z ciebie,bo ja już miałam dać sobie spokuj z tym leczeniem,a na sex to nawet już ochoty niemiałam.no a jednak cuda się zdarzają i jest mała fasolinka:)
ponoć wszystko jest gdzieś tam zapisane...;-) a ja w zyciu nie pomyslałabym że bedę miała 3-jkę dzieci no ale cuż... samo zycie :tak:

Oki wróciłam. To było odkurzanie po łepkach w tempie ekspresowym. Czy ja już mogę napisać list do św. Mikołaja o tak odkurzacz okrągły co sam odkurza? Please!:tak:

ja jak na razie po 1 tłustym pączku, ale zdązyłam juz zgłodnieć i właśnie gotuje się woda na pyzy ziemniaczane :-) dziś mam lenia i stwierdziłaqm, że obiadu nie robię-poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowca :-D
a jak u was jest z apetytem? chce wam się ciagle jeść czy raczej jak najdalej od jedzonka?

reklama
ja jak na razie po 1 tłustym pączku, ale zdązyłam juz zgłodnieć i właśnie gotuje się woda na pyzy ziemniaczane :-) dziś mam lenia i stwierdziłaqm, że obiadu nie robię-poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowca :-D
a jak u was jest z apetytem? chce wam się ciagle jeść czy raczej jak najdalej od jedzonka?
ja jem chyba normalnie, nie przejadam sie bo nie mogę za duzo przytyć mam nadzieje że sie uda :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry