Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też swoje prace lubimy, ale nie ma jak L4.jeszcze raz dziękuję za powitania jesteście kochane:-)
Dzisiaj muszę już zmykać, 14 idę do pracy:-(. Lubię ją ale przy tych wszystkich dolegliwościach ciążowych zaczyna być czasami uciążliwa.
Dołączam do was kochane, mój będzie o 19, a ja o 21 w domu, więc to będzie raczej nocne objadanie się;-)eli na pocieszenie.... mój będzie jeszcze później a też nam pączki obiecał![]()
Jak już napiszesz pracę to potem obrona to czysta formalność. Także się nie martw. Wiele hałasu o nic. Jak znam życie pójdzie ci śpiewająco.Oj przykro mi. Ja sobie leżę i piszę. I tylko laptopik przekładam.
Nie mogę się doczekać na nowy biały.
No, ale to dopiero po obronie w czerwcu. I koniec nauki, bo już za dużo i za długo jak dla mnie. Chociaż obrona miała być w zeszłym roku, ale awans zmiana miejsca pracy i jakoś nie dałam rady.
Ale usprawiedliwienie mam dobre. Studiuje na Politechnice: Wydział Mechaniczny Technologiczny: kierunek i specjalizację podaruje sobie bo za długie. No i niestety pracę u nas napisać trudno, bo badania trzeba porobić samemu.