reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc dziewczyny, a mnie znowu wcieło na troche, kabel od monitora się schrzanił i byłam bez dostępu grrr

Ja dziś pożarłam dwa pączki, trochę mnie zemdliło :P
Nie wiem co tu się poczyniło, widzę wątek zamknięty :O muszę poczytać :szok:

Poza tym za tydzień mam wizytę i już nie mogę się doczekać

Ostatnia edycja:
No ja 3 spałaszowałam i jeszcze bym chruścikiem popchnęła jakbym miała. Ale nie mam więc dość kalorii na dzisiaj. No i pączków już nie ma:-(

Holender,a mi sie cos chrzani w sieci albo w kompie ciagle mi sie rozlacza internet,nawet spokojnie nie moge poczytac o czym dzis rozmawialyscie...
A jesli chodzi o tlusty czwartek to dzis od samego rana jestem na paczkach...a co raz sie zyje,moze bardzo sie nie roztyje....
Moj mezus i tak byl lepszy zjadl az 10 dzisiaj,ja tylko 3 ale jakie pyszne- z ajerkoniakiem,mniam,mniam...
No ale lece dalej do czytania...

Chruścik zwany faworkami zawsze robiłam sama, ale w tym roku odpuściłam jakoś, moze to lepiej bo te pączki to masakra kaloryczna jest :-D

ABY spalić pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

Witam po spanku i spacerze.Słodzutko u Was od pączków, a ja nie mogę:-(na samą myśl mam mdłości, więc wyszperałam jakieś chipsy, wiem niezdrowe, ale w tłusty czwartek. Też wojuję z bółem głowy, stąd dobre dwie godziny snu były.

Ja też czekam na House'a, jeszcze niedawno był też na axn, ale sięskończyła seria i jest przerwa.

reklama
Hehe, ale ten makijaż 2-godzinny to szok :-) trzeba by go robić chyba tańcząc :-D

Mi tam by się przydało pokój posprzątać :> bo coś ostatnio się rozleniwiłam....

Dobra uciekam już do tej wanny, ale ciężko się od foruma oderwać :zawstydzona/y::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry