reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja biore duphaston od poczatku... opieka nie ma zla ale na patologii sa dwie wredne siostry i jedna lekarka... ordynator jest super... bardzo dokladny... zastepca tez... onprowadzi mi ciaze... reszta lekarzy ujdzie;-)

reklama
mam takie pytanie czy wasz lekarz gin zlecił wam prywatne badania w katowicach ??
ja stwierdziłam ze to sa zbede badania i wybiore sie do gin prywatnie na usg 4d to raz ze taniej to blizej. i sadze ze na to samo wyjdzie

powiem jedno jedzenie jest obzydliwe!!!! jak by mi nie przynosili to bym tam z glodu padla...;-) ale jak robia usg to daja zdjecie,.. ja mam juz cztery:-D

tabletki feminatal biore od poczatku ciazy sa bardzo fajne sa powlekane wiec nawet ich nie czuc i łatwo sie połyka. sa dostepne w opakowaniu po 30 lub 60 szt maja wiele potrzebnych witamin moim zdaniem sa dobre

gdy brałam luteine to sa tabletki podjezykowe na poczatku uszło ale to miałam brac 3 razy do dnia i za kazdym razem było gorzej bo brało mnie na wymioty :( ale naszczescie wiecej mi nie przepisano

mnie lekarz nie kierowal... ale dziewczyna ktora ze mna lezala tez byla w katowicach... to ksztuje 150 zloty... a ten twoj lekarz ile bierze za takie usg?

ja chodze na kase chorych wiec nic mnie to nie kosztuje. ale kiedys takich badan nie byłlo i dzieci sie rodziły zdrowe a do tego co cche isc prywatnie to bierze 50 zł od wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry