reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja przez ten przepis na zupę serową to już zakupiłam składniki. Ale niestety zdążyłam je jedynie włożyć do lodówki i popędziłam do 3 dniowego szkraba. Teraz wcinam ziemniaki talarki pieczone....ale zachcianki ma dziś wyjątkowo mało. Widocznie nadmiar wrażeń tak robi:confused:

reklama
a ja jakos tak wlasnie i ogorki konserwowe:) i ta ogorkowa dzis:) no ale dobrze ze chociaz cos tam sie chce....musze korzystac bo inaczej chec znika i po jedzeniu hehhehe

u mnie juz z 2 tydzien spokoj i chyba mdlosci to juz wspomnienie:) ale kto tam wie:)

dobra uciekam gosci sa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze nie nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale się odezwe. Bo muszę się pochwalić, ze byłam dzisiaj u gina i oglądałam dzieciątko. Takie cudne jest, a jakie ruchliwe. Ciągle w innej pozycji :-) :-). No i wszystko rozwija się jak trzeba :-)

doczytałam w końcu
a ja dzisiaj sałatkę śledziowo jarzynową jadłam
smakow konkrtnych brak,tylko znowu mdłosci mi wróciły i bóle głowy miałam cały tydzień

reklama
Aha. Mju, gorące zyczenia urodzinowe :-). Abyś całą ciąze dobrze się czuła i była szczęśliwa :-). Trochę późno, ale dopiero doczytałam :-D

doczytałam w końcu
a ja dzisiaj sałatkę śledziowo jarzynową jadłam
smakow konkrtnych brak,tylko znowu mdłosci mi wróciły i bóle głowy miałam cały tydzień

Piwonia, współczuję mdłości :-(. Miejmy nadzieję,że niedługo odpuszczą. Mi minęły jakie dwa tygodnie temu. Ja śledzie wczoraj jadłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry