reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też wolę domowe, zrobione przez rodzinę, bo mam zaufanie co jest w środku. Moi rodzice mają znajomego rzeźnika, który chwalił się maszyną za wielkie pieniądze, która potrafi wszystko zmielić i wpakować w parówki. Od tamtej chwali nie jem jego parówek. I mam jedno źródło z którego kupuje mięsko i nigdy się nie nacięłam.

reklama
Czesc Jagna,nie to moja trzecia (ale dzidzius drugi)ciaza ale i tak myslalam ze poczuje gdzies ok 16 tyg. a tu juz od 3 dni tak delikatnie, ale czuje...

tez jestem tylko jeszcze nadrabiam zaleglosci w czytaniu. atak a propo to tez czuje slabe ruchy malenstwa,nie za wczesnie?[/quotto
zalezy jesli to nie jest pierwsza ciaza to ruchy mozna szybko wyczuc a jak piwerwsza ciaza to troche to trwa ale wszystko zależy od kobiety jak sie wsłucha sie w swoje ciało

Wspolczuje Kasia z tymi zaparciami ja na szczescie nie mam takich problemow,czasem tylko zgaga, ale i tak w tej ciazy jakos delikatnie(alugastrin biore od zgagi)

Ja wlasnie za sliwki suszone sie zabralam bo cos mnie znow gniecie, szlak by z zaparciami, nawet chleb razowy kupilam:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe ja też kupuje w zaufanym miejscu od zaufanej osoby i tanio mi wychodzi np karkówka z półtuszy świeża za 12 zł a nie taka z paczki z importu, dlatego kupuje dużo mięsa, a wędliny zadko

Ja zauważyłam że im wcześniej wstaje tym moja przemiana materii lepsza;) Organizm myśli że do pracy idzie albo że tak jak kiedyś dostanie kawki i papieroska na zachęte hihi. Ale mnie to cieszy. A śliwki są rewelacyjne! Kupiłam 2 opakowania, na gorsze czasy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry