reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Klku dziewczynom juz sie udalo uda sie i tobie. Ja juz w ciazy nie bede raczej ale zadnej bezobjawowej nie mialam wiec nie liczylabym na moim miejscu na inna

Dzien dobry,
ja jeszcze niebardzo obudzona jestem, ziewam i i ziewam
sąsiedzi mnie obudzili po 7 bo włączyli sobie głośno radio, grrrr, jak ja ich nie lubię

ja też uciekam... trzeba sie umyć, zjeść coś i czekam na tel. od instruktora, bo muszę wyjeździć wykupione godz. na prawo jazdy :tak:
miłego dnia życzę, postaram sie zajrzeć później, papa

dzień dobry z rana
Mąż śpi a jak po śniadanku,pyszna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, oliwkami :-p mniam, nikt jej wczoraj nie tknął przy obiedzie.
Biedule z bólami głowy, współczuje, przed ciążą też miałam migreny, przy pierwszej ciąży zniknęły, ale pojawiły się zaraz po, teraz czasem boli mnie głowa, ale to chyba z nerwów, bo na migrenę to nie wygląda. Podobno Olbast w sypialni pomaga, albo jakieś takie do gniazdka specyfiki na katar, dla tych co nie czują mdłości na zapachy oczywiście:happy:
Cieszę się że działa zamknięte forum, ale nie wiem jak tam się dostać:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam, dzisiaj czytając zaległe posty śmiałam się sama do siebie- pojawiają się różne tematy, ale jedzonko jest nr 1. Żeby się jeszcze można nim wymieniać, jak się zrobi, czy kupi za dużo:-), a u kogoś innego jest niedostępne.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie Mamunie i ich najsłodsze Brzunie:-)...
Ja właśnie wysprzątałam na błysk mieszkanko, mąż na kursach dziś do 19, a ja za chwile lece na siłownie...tak fajnie bolą mnie mięsnie po wczorajszym treningu...suuuper...No wiec zaraz spacerek na sport, a potem jestem już z Wami moje Kochane:-).
Wczoraj już nie wpadłam bo J.wrócił i poszliśmy na zakupy...wreszcie znowu mam pełną lodówke....hihi
Buźki i do potem

Mam jeszcze 15min to poczytam zaległości....moje pisarki kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry