Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Klku dziewczynom juz sie udalo uda sie i tobie. Ja juz w ciazy nie bede raczej ale zadnej bezobjawowej nie mialam wiec nie liczylabym na moim miejscu na inna
Dzien dobry,
ja jeszcze niebardzo obudzona jestem, ziewam i i ziewam
sąsiedzi mnie obudzili po 7 bo włączyli sobie głośno radio, grrrr, jak ja ich nie lubię
ja też uciekam... trzeba sie umyć, zjeść coś i czekam na tel. od instruktora, bo muszę wyjeździć wykupione godz. na prawo jazdy
miłego dnia życzę, postaram sie zajrzeć później, papa
dzień dobry z rana
Mąż śpi a jak po śniadanku,pyszna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, oliwkami mniam, nikt jej wczoraj nie tknął przy obiedzie.
Biedule z bólami głowy, współczuje, przed ciążą też miałam migreny, przy pierwszej ciąży zniknęły, ale pojawiły się zaraz po, teraz czasem boli mnie głowa, ale to chyba z nerwów, bo na migrenę to nie wygląda. Podobno Olbast w sypialni pomaga, albo jakieś takie do gniazdka specyfiki na katar, dla tych co nie czują mdłości na zapachy oczywiście
Cieszę się że działa zamknięte forum, ale nie wiem jak tam się dostać
Witam, dzisiaj czytając zaległe posty śmiałam się sama do siebie- pojawiają się różne tematy, ale jedzonko jest nr 1. Żeby się jeszcze można nim wymieniać, jak się zrobi, czy kupi za dużo:-), a u kogoś innego jest niedostępne.
Witam wszystkie Mamunie i ich najsłodsze Brzunie:-)...
Ja właśnie wysprzątałam na błysk mieszkanko, mąż na kursach dziś do 19, a ja za chwile lece na siłownie...tak fajnie bolą mnie mięsnie po wczorajszym treningu...suuuper...No wiec zaraz spacerek na sport, a potem jestem już z Wami moje Kochane:-).
Wczoraj już nie wpadłam bo J.wrócił i poszliśmy na zakupy...wreszcie znowu mam pełną lodówke....hihi
Buźki i do potem
Mam jeszcze 15min to poczytam zaległości....moje pisarki kochane