reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
piwonia te baterie do czasu no chyba że co jakiś czas nowa kupować:tak: jeszcze w lato i jesienia to na podwórko brałam a teraz kilka minut i pa pa:wściekła/y:
jak na razie to 2 godzinki trzyma,ale dosć szybko sie laduje wiec jeszcze nie narzekam,zobaczymy potem jak bede go bardziej exploatowac
a teraz mykam na filmik,pewno bede ryczec jak bobr bo to melodramta

reklama
Melduję się i ja wieczornie. Nie będę się rozpisywać bo głowa mi dzisiaj pęka:-( To chyba jest tak, że jak ciebie Kasiu i Aneczko nie boli to boli mnie:baffled: Mamy coś ciśnienie na odwrót.
Enka co do laptopa to wszystko zależy od tego ile masz pieniędzy na ten zakup? Za 3 tys. można kupić HP Pavilion lub jakiegoś Dell'a. Posłużą ci bardzo długo.
Deli super że u Wampirki ok.:tak:
To ja się już pożegnam:) Będę jutro :) Mam nadzieję, że przez noc ból głowy mi przejdzie. Miłej nocki;-)

Ja diewczyny wlasnie wrocilam od znajomych,ale sie nagadalam ze az chrypki dostalam:angry:,ale bede juz uciekac,bo jutro musze wstac o 5 rano do pracy,to do jutra poznym popoludniem,no i znow lektore niezla mi pewnie zostawicie do poczytania....
Dobrej nocki zycze,pa...

czesc wszystkim jestem tu pierwszy raz chcialam sie przywitac i tez mam termin na sierpnia i cialabym o czyms opowiedziec o czyms a wiec........ mialam robione usg genetyczne w sumie wyszly ok ale skierowali mnie przy okazji na test pappa i co gorsza wyszly zle wyniki chodzi mi o chromosom 13 i 18 czyli zespol edwordsa i patau wyszlo ze mam duze ryzyko urodzenia chrego dziecka swiat nam sie zawalil.. dostalam skierownie na amniopunkcje ale nie poszlam balam sie bo wiem ze malenstwo bez wzgledu na wszytsko urodze powiedzcie mi czy dobrze zrobilam i jak bardzo wiarygodny jest test pappa??
icon_sad.gif
icon_cry.gif

Może jednak warto zrobić amniopuncję, bo tak to bedziesz się zamartwiac do końca ciaży. No nie wiem. Bardzo trudna decyzja. Myślisz przemyśleć wszystkie za i przeciw, porozmawiać z mężem.

tyle tylko ze amniopunkcja jest ryzykowna a jesli wszytsko jest dobrze i cos mogloby sie stac to nie darowalabym sobie... a wiem ze urodze moje malenstwo bo kocham je bardzo mocno

reklama
Ten test dosc czesto wychodzi zle a potem po amniopunkcji okazuje sie ze wszystko jest w poprzadku. To tylko statystyka. A czy do brze czy zle zrobilas to musiasz sama osadzic, w kazdym razie ja amniopunkcji tez bym nie zrobila, ze wzgledu na mozliwosc poronienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry