reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No doczytałam. Cześć wszystkim:-). My mieliśmy mały wypad w plener z męzem. Byliśmy na urodzinach kolegi, które organizował w osrodku pod Ślężą. Ślecznie tam dzisiaj było. Pełno śniegu, słoneczko. Tam zima mi się podobałą. Teraz w domu już mniej.

reklama
ja się czuje średnio, dobrze ze chociaż głowa mnie nie boli:-)
kasiu ja jutro do gina a potem w innym kierunku do mamy na chwile a tak śnieg sypie że już dziś tryskam entuzjazmem:wściekła/y: przez dzisiejsze lenistwo jutro na wadze z kilo znowu na plusie na pewno:-D:wściekła/y:

Brrrrrrrrrr i jeszcze zimno na dodatek jest, a jak to zmarzluch jestem:dry::dry:Mi ez sie zima nie podoba, ja chce wiosne:baffled::angry::baffled:

Trzymam kciuki Ania za twoja wizyte, ale ty chyba tylko po L4?
A moja jutro na operacje mama jedzie niestety,:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
standardowo cisnienie, na wagę, szyjke mi zbada, zwolnionko wypisze i pewnie skierowanie albo na usg albo mocz , krew , cukier bo test z obciążeniem jakoś koło 20:confused: chyba że dopiero przy następnej wizycie:confused: ale coś mi raczej każe robić żeby wszystkiego naraz nie robic:confused:

Dziewczyny dostałam przed chwilką maila od wampirki, że laptop jej padł i jutro będzie. Pozdrawia :-)

Cieszę się, że u niej wszystko dobrze.

Ja chcę już wiosnę :( głowa mnie dziś boli najpierw lekko a teraz to masakra, źle mi i zimno :wściekła/y:
Jedyna przyjemność że byłam z moimi kumpelkami na ciastku pyyysznym :-)

Idę chyba do łóżka, a jeszcze włosy miałam myć bo jutro rano nie będzie mi się chciało... wrrr
To ja się już lepiej pożegnam,
Dobranoc Wam, spokojnej nocki

reklama
Dziewczyny znające się na nowinkach technicznych i komputerach. Czeka mnie zakup laptopa, bo mój komputer jest juz w opłakanym stanie, pracuje jak traktor, monitor to chyba jeszcze jakaś 13. No i nie mam pojęcia czego szukać i na co zwrócic uwagę. Mój m też niestety się nie zna.

Dobranoc Deli :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry