wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
chciałabym by moja dzidzia juz też tak biegałaMoj synek sie taki odwazniak zrobil ze przez caly pokoj potrafi sam przejsc. Az sie serce raduje:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chciałabym by moja dzidzia juz też tak biegałaMoj synek sie taki odwazniak zrobil ze przez caly pokoj potrafi sam przejsc. Az sie serce raduje:-)
jejku,nie pamietam dokladnie ale ja juz mialam 5 lub 6 od poczatku ciązy a gdzie tam koniec,nie wydaje mi sie tak do konca by to bylo az tak szkodliweDziewczyny pisałyscie o USG w ciaży - ostatnio jedna z mam wrzesniowych 2006 napisała coś takiego - ja nie wiem jak się do tego ustosunkować - ale tak na wszelki wypadek Wam przekopiuję:
"byłam dzisiaj u ginki i przy okazji pytałam ją o usg. Powiedziała mi , że w czasie ciąży nie powinno się robić więcej niż 3 razy usg.(chyba, ze ciąża tego wyjątkowow wymaga) Ostatnio jest moda na oglądanie dzidziusiów średnio raz na miesiąc, a podobno według najnowszych badań, dzieci, których matki miały często robione usg bywają dużo częściej nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją i spaniem...
Podobno te ultradźwięki wcale nie są takie zupełnie nieszkodliwe i mogą mieć wpływ na kształtujący się system nerwowy...
nie ma co się przejmować, ale warto wziąć pod rozwagę przy staraniach o rodzeństwo dla naszych "malutkich wrześniówkowców" "
Moja koleżanka miała co wizytę USG. Oleczka w tym roku w maju będzie mieć trzy latka i powiem, że jest bardzo spokojnym dzieckiem. Taka grzeczniutka i milutka. Więc nie uważam, żeby USG wpływało dziecko tak bardzo.Dziewczyny pisałyscie o USG w ciaży - ostatnio jedna z mam wrzesniowych 2006 napisała coś takiego - ja nie wiem jak się do tego ustosunkować - ale tak na wszelki wypadek Wam przekopiuję:
"byłam dzisiaj u ginki i przy okazji pytałam ją o usg. Powiedziała mi , że w czasie ciąży nie powinno się robić więcej niż 3 razy usg.(chyba, ze ciąża tego wyjątkowow wymaga) Ostatnio jest moda na oglądanie dzidziusiów średnio raz na miesiąc, a podobno według najnowszych badań, dzieci, których matki miały często robione usg bywają dużo częściej nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją i spaniem...
Podobno te ultradźwięki wcale nie są takie zupełnie nieszkodliwe i mogą mieć wpływ na kształtujący się system nerwowy...
nie ma co się przejmować, ale warto wziąć pod rozwagę przy staraniach o rodzeństwo dla naszych "malutkich wrześniówkowców" "