wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
chciałabym by moja dzidzia juz też tak biegałaMoj synek sie taki odwazniak zrobil ze przez caly pokoj potrafi sam przejsc. Az sie serce raduje:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałabym by moja dzidzia juz też tak biegałaMoj synek sie taki odwazniak zrobil ze przez caly pokoj potrafi sam przejsc. Az sie serce raduje:-)
jejku,nie pamietam dokladnie ale ja juz mialam 5 lub 6 od poczatku ciązy a gdzie tam koniec,nie wydaje mi sie tak do konca by to bylo az tak szkodliweDziewczyny pisałyscie o USG w ciaży - ostatnio jedna z mam wrzesniowych 2006 napisała coś takiego - ja nie wiem jak się do tego ustosunkować - ale tak na wszelki wypadek Wam przekopiuję:
"byłam dzisiaj u ginki i przy okazji pytałam ją o usg. Powiedziała mi , że w czasie ciąży nie powinno się robić więcej niż 3 razy usg.(chyba, ze ciąża tego wyjątkowow wymaga) Ostatnio jest moda na oglądanie dzidziusiów średnio raz na miesiąc, a podobno według najnowszych badań, dzieci, których matki miały często robione usg bywają dużo częściej nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją i spaniem...
Podobno te ultradźwięki wcale nie są takie zupełnie nieszkodliwe i mogą mieć wpływ na kształtujący się system nerwowy...
nie ma co się przejmować, ale warto wziąć pod rozwagę przy staraniach o rodzeństwo dla naszych "malutkich wrześniówkowców" "
Moja koleżanka miała co wizytę USG. Oleczka w tym roku w maju będzie mieć trzy latka i powiem, że jest bardzo spokojnym dzieckiem. Taka grzeczniutka i milutka. Więc nie uważam, żeby USG wpływało dziecko tak bardzo.Dziewczyny pisałyscie o USG w ciaży - ostatnio jedna z mam wrzesniowych 2006 napisała coś takiego - ja nie wiem jak się do tego ustosunkować - ale tak na wszelki wypadek Wam przekopiuję:
"byłam dzisiaj u ginki i przy okazji pytałam ją o usg. Powiedziała mi , że w czasie ciąży nie powinno się robić więcej niż 3 razy usg.(chyba, ze ciąża tego wyjątkowow wymaga) Ostatnio jest moda na oglądanie dzidziusiów średnio raz na miesiąc, a podobno według najnowszych badań, dzieci, których matki miały często robione usg bywają dużo częściej nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją i spaniem...
Podobno te ultradźwięki wcale nie są takie zupełnie nieszkodliwe i mogą mieć wpływ na kształtujący się system nerwowy...
nie ma co się przejmować, ale warto wziąć pod rozwagę przy staraniach o rodzeństwo dla naszych "malutkich wrześniówkowców" "