aneta24183
Fanka BB :)
no a ja już 8 przytyłam ale to nic bo przez te 2 lata jak się leczyłamto 18 kilo na tych hormonach mi się przytyło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Po prostu chciałam sie podzielić inf. Ja na następne USG wybieram się w 22tyg. Myślę, że z tym jest trochę jak ze wszystkim ilu lekarzy tyle opinii.
no no co za posiłek hmm spagetti też bym zjadła i chyba zrobie na kolacyjkeJa tak jak Wam napisałam - sama nie wiem co o tym myślećPo prostu chciałam sie podzielić inf. Ja na następne USG wybieram się w 22tyg. Myślę, że z tym jest trochę jak ze wszystkim ilu lekarzy tyle opinii.
Anielka właśnie mi zasnęła a ja pierwszy raz odkąd jestem w ciąży zjadłam prawdziwy ciążowy posiłek : mała porcja spaghetti, pół godz przerwy pączek a zaraz po nim śledziki w śmietanie (normalnie nie mogłam przestać o nich myśleć) mam nadzieję, że nie dostanę jakiegoś rozstroju bo dziś wizyta![]()

ciezko sie przemieszczac po nieodsniezonych chodnikach
Mam nadzieje, ze to minie, bo jakas taka rozmemlana sie czuje, do niczego sie zabrac nie moge i w ogole... 
Witaj!!witam sie z wszystkimi :-)
ja wlasnie wrocilam od lekarza :-) i padnieta jestem, bo wszystko zasypaneciezko sie przemieszczac po nieodsniezonych chodnikach
![]()
no ale z moim szkrabem chyba wszystko w porządku ;-) pewnie bylabym spokojniejsza, gdybym miala zrobione usg, ale moj gin wychodzi z alozenia, ze co za duzo to nie zdrowo... Podczas badania stwierdzil tylko, ze micica pieknie rosnie :-)
Za 3 tyg umowimy sie na usg połowkowe, i dopiero wtedy zobaczymy jak miewa sie moj lokator![]()
A tak nawiasem mowiac, od dwoch dni taaaak mnie glowa rypie, ze juz mnie to zaczyna wkurzacMam nadzieje, ze to minie, bo jakas taka rozmemlana sie czuje, do niczego sie zabrac nie moge i w ogole...
![]()
oby tak dalej a co do bólu głowy to mnie też często boli tak jak dziś ale damy rade;-)