reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aneta ja też sportowcem nie jestem,uwielbiam leżeć i nic nie robić:):):)ale pilnuje się z jedzeniem,tzn więcej warzyw i owoców niż słodyczy!

aneta nic sie nie martw zrzucisz po porodzie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj ja to niespokojny duch jestem ale jak musze to leże i naprawde staram się ograniczać
jem sporo warzyw i owoców bo na mięso i słodycze tonawet patrzeć nie moge:)

ale przecież najwarzniejsze jest maleństwo:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki:)
Ja dopiero wpadłam od rana do domu. Już sie biore za czytanie bo tyle naprodukowałyście ( jak zwykle i super!) postów, że troche mi to zajmie. Tak więc ścieskam Was popołudniowo i biore sie za jedzenie i czytanie:)

Wampirko, jak ja ciebie dawno nie widziałam:). Fajnie ,że jesteś.

Ja tak jak Wam napisałam - sama nie wiem co o tym myśleć :confused:Po prostu chciałam sie podzielić inf. Ja na następne USG wybieram się w 22tyg. Myślę, że z tym jest trochę jak ze wszystkim ilu lekarzy tyle opinii.

Anielka właśnie mi zasnęła a ja pierwszy raz odkąd jestem w ciąży zjadłam prawdziwy ciążowy posiłek : mała porcja spaghetti, pół godz przerwy pączek a zaraz po nim śledziki w śmietanie (normalnie nie mogłam przestać o nich myśleć) mam nadzieję, że nie dostanę jakiegoś rozstroju bo dziś wizyta :-p

Ja tak jak Wam napisałam - sama nie wiem co o tym myśleć :confused:Po prostu chciałam sie podzielić inf. Ja na następne USG wybieram się w 22tyg. Myślę, że z tym jest trochę jak ze wszystkim ilu lekarzy tyle opinii.

Anielka właśnie mi zasnęła a ja pierwszy raz odkąd jestem w ciąży zjadłam prawdziwy ciążowy posiłek : mała porcja spaghetti, pół godz przerwy pączek a zaraz po nim śledziki w śmietanie (normalnie nie mogłam przestać o nich myśleć) mam nadzieję, że nie dostanę jakiegoś rozstroju bo dziś wizyta :-p
no no co za posiłek hmm spagetti też bym zjadła i chyba zrobie na kolacyjke

mju ale mi narobiłą smaka na te śledzie:szok:
a;e nie wiem czy dam rade bo przed ciążą się zajadałam śledziami i łososiem ale teraz to mi w ustach rosniei się rusza:eek:
ale może warto sprawdzić,może tym razem mi zasakuje

witam sie z wszystkimi :-)
ja wlasnie wrocilam od lekarza :-) i padnieta jestem, bo wszystko zasypane :szok: ciezko sie przemieszczac po nieodsniezonych chodnikach :wściekła/y:
no ale z moim szkrabem wszystko w porządku ;-) pewnie bylabym spokojniejsza, gdybym miala zrobione usg, ale moj gin wychodzi z zalozenia, ze co za duzo to nie zdrowo... Podczas badania stwierdzil , ze macica pieknie rosnie :-)i ogolnie fajnie sobie pogadalismy :)
Za 3 tyg umowimy sie na usg połowkowe, i dopiero wtedy zobaczymy jak miewa sie moj lokator :happy:

A tak nawiasem mowiac, od dwoch dni taaaak mnie glowa rypie, ze juz mnie to zaczyna wkurzac:crazy: Mam nadzieje, ze to minie, bo jakas taka rozmemlana sie czuje, do niczego sie zabrac nie moge i w ogole... :crazy:

Ostatnia edycja:
witam sie z wszystkimi :-)
ja wlasnie wrocilam od lekarza :-) i padnieta jestem, bo wszystko zasypane :szok: ciezko sie przemieszczac po nieodsniezonych chodnikach :wściekła/y:
no ale z moim szkrabem chyba wszystko w porządku ;-) pewnie bylabym spokojniejsza, gdybym miala zrobione usg, ale moj gin wychodzi z alozenia, ze co za duzo to nie zdrowo... Podczas badania stwierdzil tylko, ze micica pieknie rosnie :-)
Za 3 tyg umowimy sie na usg połowkowe, i dopiero wtedy zobaczymy jak miewa sie moj lokator :happy:

A tak nawiasem mowiac, od dwoch dni taaaak mnie glowa rypie, ze juz mnie to zaczyna wkurzac:crazy: Mam nadzieje, ze to minie, bo jakas taka rozmemlana sie czuje, do niczego sie zabrac nie moge i w ogole... :crazy:
Witaj!!
To swietnie że wszystko wporządku :tak: oby tak dalej a co do bólu głowy to mnie też często boli tak jak dziś ale damy rade;-)

reklama
jakubkanajważńiejsze że wszystko ok a dziecko za 3 tygodnie zobaczysz
a co do główy współczuje,ja umierałam wczoraj cały dzień i dzis nadal mi coś w głowie smedzi ale nie boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry