reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie ten bol glowy to "nowosc", ze sie tak wyraze :szok:
probowalam ratowac sie kawa, ale po kilku lykasz zgaga mnie dopadla.... :crazy: i d*pa blada wrr... :crazy:
Ale co zrobic? Damy rade, nie dziewczynki? :tak:

reklama
kup sobie plasterki na migrene-ale musisz je nakleić jak tylko poczujesz lekki ból , bo jak cie juz rozboli to lipa
no i nie na wszystkie bóle pomaga

u mnie ten bol glowy to "nowosc", ze sie tak wyraze :szok:
probowalam ratowac sie kawa, ale po kilku lykasz zgaga mnie dopadla.... :crazy: i d*pa blada wrr... :crazy:
Ale co zrobic? Damy rade, nie dziewczynki? :tak:

szczęsciara z ciebie jeśli to nowosć i że nie męczy cię często

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie po bardzo długiej przerwie. Mam zakaz siedzenia na forum, częściowo nałożony przeze mnie, bo niestety za dużo czasu mi ono zabierało:zawstydzona/y: Wpadam więc tylko na chwilę pochwalić się, że u nas wszystko w porządku. Dzisiaj miałam usg, dzidzia rośnie jak marzenie. Ma 68 mm, przezierność karkowa w porządku, kość nosowa jest:-). Termin przesunął się na 30 sierpnia. Jestem szczęśliwa. Mój M. był dzisiaj ze mną i pierwszy raz widział nasze maleństwo. Uśmiech nie schodził mu z twarzy:-D.
Ja nadal czuję się rewelacyjnie. Ominęły mnie szczęśliwie mdłości. Nie mam żadnych zachcianek. Tylko senność, tak senność mi doskwiera:tak:. No ale to chyba najprzyjemniejszy objaw ciąży jaki mogłam sobie wyobrazić.
Pozdrawiam wszystkie znane mi i nie znane Forumki, trzymajcie się i powodzenia!!:happy2:

hihi apap u mnie też ,bo wszystko inne za mocne w ciąży:)

zeberka8no to rewelacja że masz taki cudny nastruj i że z maleństwem ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie po bardzo długiej przerwie. Mam zakaz siedzenia na forum, częściowo nałożony przeze mnie, bo niestety za dużo czasu mi ono zabierało:zawstydzona/y: Wpadam więc tylko na chwilę pochwalić się, że u nas wszystko w porządku. Dzisiaj miałam usg, dzidzia rośnie jak marzenie. Ma 68 mm, przezierność karkowa w porządku, kość nosowa jest:-). Termin przesunął się na 30 sierpnia. Jestem szczęśliwa. Mój M. był dzisiaj ze mną i pierwszy raz widział nasze maleństwo. Uśmiech nie schodził mu z twarzy:-D.
Ja nadal czuję się rewelacyjnie. Ominęły mnie szczęśliwie mdłości. Nie mam żadnych zachcianek. Tylko senność, tak senność mi doskwiera:tak:. No ale to chyba najprzyjemniejszy objaw ciąży jaki mogłam sobie wyobrazić.
Pozdrawiam wszystkie znane mi i nie znane Forumki, trzymajcie się i powodzenia!!:happy2:

to swietne wiesci zeberka!!
u nas tez podczas usg emocje siegaly zenitu, a moj P. nie mogl oderwac oczu od monitora, na ktorym nasze male szczescie non stop fikalo :happy: tymbardziej nie moge sie juz doczekac nastepnego usg uhh... :sorry2:

A tak w ogole to tylko pozazdroscic takiego poczatku ciazy... :tak: u mnie juz sie znacznie uspokoilo, ale np. dzis po ok miesiecznej przerwie, rano znowu mialam bliskie kontakty 3go stopnia z panem klozecikiem brrr.... :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry