Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie ten bol glowy to "nowosc", ze sie tak wyraze![]()
probowalam ratowac sie kawa, ale po kilku lykasz zgaga mnie dopadla....i d*pa blada wrr...
Ale co zrobic? Damy rade, nie dziewczynki?![]()
kup sobie plasterki na migrene-ale musisz je nakleić jak tylko poczujesz lekki ból , bo jak cie juz rozboli to lipa
no i nie na wszystkie bóle pomaga

Wpadam więc tylko na chwilę pochwalić się, że u nas wszystko w porządku. Dzisiaj miałam usg, dzidzia rośnie jak marzenie. Ma 68 mm, przezierność karkowa w porządku, kość nosowa jest:-). Termin przesunął się na 30 sierpnia. Jestem szczęśliwa. Mój M. był dzisiaj ze mną i pierwszy raz widział nasze maleństwo. Uśmiech nie schodził mu z twarzy
.
. No ale to chyba najprzyjemniejszy objaw ciąży jaki mogłam sobie wyobrazić.

Witajcie po bardzo długiej przerwie. Mam zakaz siedzenia na forum, częściowo nałożony przeze mnie, bo niestety za dużo czasu mi ono zabierałoWpadam więc tylko na chwilę pochwalić się, że u nas wszystko w porządku. Dzisiaj miałam usg, dzidzia rośnie jak marzenie. Ma 68 mm, przezierność karkowa w porządku, kość nosowa jest:-). Termin przesunął się na 30 sierpnia. Jestem szczęśliwa. Mój M. był dzisiaj ze mną i pierwszy raz widział nasze maleństwo. Uśmiech nie schodził mu z twarzy
.
Ja nadal czuję się rewelacyjnie. Ominęły mnie szczęśliwie mdłości. Nie mam żadnych zachcianek. Tylko senność, tak senność mi doskwiera. No ale to chyba najprzyjemniejszy objaw ciąży jaki mogłam sobie wyobrazić.
Pozdrawiam wszystkie znane mi i nie znane Forumki, trzymajcie się i powodzenia!!![]()
tymbardziej nie moge sie juz doczekac nastepnego usg uhh... 
u mnie juz sie znacznie uspokoilo, ale np. dzis po ok miesiecznej przerwie, rano znowu mialam bliskie kontakty 3go stopnia z panem klozecikiem brrr....