reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam po odwyku od BB
A tak na poważnie to od wczoraj rana jestem regularnie na apapie- u mnie ból głowy wywołuje wywracanie się żoładka:baffled:.Musiałam zaliczyć niedzielny obiad u rodziców - mama uważ,że jadam tylko raz w tygodniu - nich;-).Dziś, mimo bólu głowy byłam na dłuuuugikm spacerku z kileżanką. Cieszę się, bo siedząc w domu jestem jak ranny tygrys w klatce, zwłaszcza że ma się ku wiośnie(dłuższy dzień). Zaczyna mnie nosić i odpukać mdłości, wy...przechodzą, a po brzyszku przetaczają się jakieś bąbelki.Teraz chyba będę częściej w terenie, taki typ, nie siedzę spokojnie na tylnej części ciała. Jak nie spacer, to przynajmniej przerabianie, czego się da.

Cieszę się, że Wasze wizyty wypadły dobrze, oby tak dalej, w końcu to cuda się dzieją:-)

ja już uciekam głowa mnie od patrzenia na monitor rozbolała a pozatym to musze coś zjeść i zabrać sie za jabłecznik bo zaraz mąż przyjdzie a ja nic nie zrobiłam he he ;-)

Witaj majaam i Ciebie boli głowa,ach te nasze bóle jak nie jedno to drugi się zaczyna,,,,
Pa dziewczynki do juterka!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moz-screenshot-8.jpg

Coś się porobiło z suwaczkiem i nie chce wskakiwać, znów "inwalida" ze mnie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga_irlandia witam serdecznie:)
i co tam na zielonej wyspie:)
rano pisałam z przyjaciółka z irlandii i strasznie mi smutno że mnie tam nie ma.
wróciłam do polski po 3 latach i większośc znajomych się wykruszyła cześć się oddaliła i mimo że mam tu znajomych to strasznie mi brak znajomych i przyjaciół z irlandii.tęsknie ogromnie no ale cóż dla dziecka robi się wszystko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry