reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny, ja dopiero się witam bo od rana mnie nie było, poterm wróciłam robiłam obiad a po obiedzie zasnełam jak suseł :-D
Teraz wstałam i pijemy z M. kawke :-) ja to takie mleko z kawą bardziej ;-)
Piwonia napisze Ci dane za chwile, tylko sie obudze bardziej :-D

Głowa znów daje znać o sobie, może znacie coś dziewczyny na podniesienie ciśnienia.
Kawa odpada, nawet zapach mnie drażni.
Mama mówi,że niskie ciśnienie bezpieczniejsze dla dziecka, ale nie mogę przespać calej ciąży.

mam podobnie,ale nie znam sposobu na podniesinie ciśnienia,moge ci podeslać kolezanke ktora mi zawsze dźwiga ciśnienie na maxa juz raz o malo nie skończyłam przez nia w szpitalu:crazy::crazy:

:-) dzięki mam taką w pracy, dziwię się, że nie pracuje w jakieś gazecie plotkarskiej i że za"miłość" do bliźniego nikt jej jeszcze nie wysłał do lepszego świata.

reklama
witajcie kobitki! wreszcie wrocilam ipo ciezkich probach udalo mi sie zalogowac...
Moj kochany szwagier cos wgrywal nowy system do kompa i wszystko pochrzanil ze nic nie moglam znalezc,ale po wielu probach jakos weszlam,wogole inna przegladarke zalozyl i nie moglam sie odnalezc,no ze mnie to taki poczatkujacy komputerowiec...ale co najgorsze TLEN mi nie dziala!!! Jestem na niego wsciekla,a na dodatek,poszedl gdzies i nie moze mi nic wyjasnic...wrr....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry