reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nop kurcze wlasnie z tym mam problem,niby zawsze mam te same hasla(zeby nie pomylic gdzie ktory) i login ale cos nie wchodzi,chyba za tepa jestem.. poczekam na ,,mlodego,,tj.moj winowajca,brat meza

wrocil wlasnie winowajca,bede go meczyc,narazie spadam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kobietki
widze że te ostatnie dni na nas coś źle wpływają. ja miałam feralną sobotę, dobrze że nie wybraliśmy się z m na jakąś imprezkę bo byłoby krucho:(
czytałam że dziewczyny miały dziś wizyty, ja idę jutro na usg i wizytę :), będą kolejne zdjęcia oj jak się cieszę

kurcze coś dziś nie mam szczęścia na forum zanim ja się doczytam do końca to was już nie ma:(

kobietki jak wejść w to forum kulinarne?

cichutko, puściutko, no trudno i ja się wymeldowuje.
do jutra
aha przepisy super i jak tylko znajdę chwilę to też się podzielę z wami przepisami
spokojnej nocki i kolorowych snów dla was i fasolek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ledwo dobrnęłam do końca i muszę lecieć do kuchni bo mój syn spać nie może i w dodatku zrobił się głodny idę mu coś zrobić żeby nie marudził

no właśnie, człowiek dotrze do końca, a tu już nikogo nie ma...
Ja na ciśnienie mam kolegę, też z pracy, dobrze podnosi. Może dlatego omijaja mnie bóle głowy.
Wiecie co, coś dziwnego dzieje mi się zmigdałkami jak pojem jakiś owoców, normalnie puchnę po jednej stronie i tak mnie trzyma parę godzin i przechodzi. Pierwszy raz tak miałam na poczatku pierwszej ciązy, nawet poleciałam do lekarza na drugi dzień, ale nie było już z czym. Dziwne, nie wiem czy sie martwić, czy uznac to za wybryk natury?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry