reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miranda, zgadzam sie z Toba, troche za rzadko te wizyty tutaj standardowe
Tez sie dziwie ze ginekologicznych nie ma wogole, przeciez nei wszytko da sie zobaczyc przez usg brzuszne...troche sie stresuje ze mam tylozgiecie macicy albo inna przypadlosci i nawet nei wiem o tym...
:szok:

reklama
nie powiem zebym ja się nie bała, ale chyba więcej miałabym stresów gdybym musiała rodzic w tym samym szpitalu gdzie umarł moj synek.
Mewa, ja nie ma się komplikacji to tyle wystarczy, tylko jak mówisz, nawet się nie wie, u mnie była cukrzyca cięzarnych i nie wiedzieli, bo skąd jak nie robią badań, dlatego teraz wszystkim mówię, klamcie ile sie da, mówcie że się żle czujecie, w anglii inaczej się nie doprosisz o badania...

Mewa, a nie masz gdzies kolo siebie polskiego gina?

dobra spadam, kolorowych snów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miranda, do Polski jade na poczatku kwietnia wiec sie moze pomysle co by tu przebadac;-)
No ja wiem o tej twojej cukrzycy, bardzo barzdo mi przykro z powodu Slawusia:-(
mam nadzieje ze teraz Cie zajma sie Toba jak trzeba!
Ja sie pocieszam ze bede rodzic w Nottingham , szpital tam wyglada jak male miasto wiec sie moze znajdzie doswiadczony lekarz:-)

Ok i ja bede spadac, ide rozpuscic moja saszetke na zaparcia:tak:
Troche pomaga + wszystkie wasze rady kochane mamusie, dziekuje bardzo:-)
Milego dnia zycze, bez zadnych bolow glowy, macie przekopane z tymi bolami , jedyna rzecz ktora mnie omija do tej pory...
Do zobaczenia jutro wieczorem o ile mnie nerwowo praca nie wykonczy;-) Przynajmniej moje za niskie cisnienie podnosi;-);-)
Pa pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny a ja się tylko zamelduje że nadrobiłam dzień dzisiejszy i chyba powiem dobranoc....zmęczona jestem - kąpanko i spać, jutro do pracy...pozdrowionka dla wszystkich brzuszków i mamuś

witajcie Dziewczyny!! Wróciłam, cała i zdrowa ale chce jeszcze, było wspaniale bosko i wszystko razem! Codziennie spacery, basen, zabiegi, masaże, wycieczkę w góry 4h zaliczyłam:-)
Zaległości nie nadrobie bo ponad 200stron:szok: ale mam nadzieję że nic złego się nie wydarzyło.

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry