• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć wszystkim :-)
Bardzo fajny pomysł z tą listą - fakt :tak:
Ja dziś mogłabym przespać cały dzień, jakoś szaro ponuro i nic mi się nie chce, ziewam i ziewam :nerd:

Cześć dziewczyny :)
dobrze, że Wam mdłości mijają i czujecie się coraz lepiej:-), ja niby mdłości jako takich nie mam, ale coś mi przestały obiadki "wchodzić"... konsystencja jedzenia mi nie pasuje:-(, ani ryż, ani ziemniaki, ani mięsko... ostatnio tylko pierogi i czekolada smakuje... na takiej diecie to chwila moment będę mieć 20kg na plus :-D

A lista obecności faktycznie bardzo fajna i przydatna, nawet nie myślałam, że tyle dziewczyn się już tu przewinęło. Emy gratuluję.

Sonita-bardzo mi przykro...

Dawno mnie tu nie było dziewczyny, ale codziennie Was poczytuje i jestem na bieżąco.....
Sama czasami się zastanawiam, czy u mnie wszystko w porządku, bowiem to 10tc a u mnie od tygodnia żadnych objawów, mdłości ( które były słabe) ustąpiły, senność również, piersi jakie były takie nadal są, jedyne co to czasami czuje delikatne kłucie po bokach brzucha.... No i przytyłam juz 2 kg! Hmmm...
A jak tam u Was?

Ostatnia edycja:
Ja też 2 kg do przodu. Mdłości nigdy nie miałam i teraz też nie mam. Ale za to z wahaniem nastrojów mam problemy. Czasami samej mi ze sobą trudno wytrzymać. Wkurza mnie dosłownie wszystko! płakać misię chce, gdy ktoś nie tym tonem mi dzieńdobry odpowie.
Reszta chyba w normie!

Kamikuka - u mnie identycznie- totalny brak objawow. Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku, jutro rano wizyta, a wiec sie okaze... Moge pocieszyc , ze w I ciazy tez objawy mi nie dokuczaly, ale mam wrazenie, ze jeszcze bardziej senna bylam...a teraz sennosc jakby odeszla w niepamiec-owszem byla , ale nagle zniknela, a tak jak sie czuje, to czuja sie wszyscy ze wzgl. na pogode. Specjalnie do ciazowych dolegliwosci bym tego nie zaliczala.

A mnie atakuja dolegliwosci ze wszystkich stron, mdlosci nie odpuszczaja, biegam co chwile do lazienki na siusiu, do tego brzuch mi wyskoczyl jakbym w piatym miesiacu byla:baffled:Juz po mnie widac, a wcale tym sie nie chwale. Tez bym chciala nie czuc sie az tak bardzo w ciazy:tak:

reklama
Andziaa- mysląc pozytywnie to powinnyśmy się cieszyć, że nie męczą nas te dolegliwości ciążowe hehe :) Ja mam wizytę dopiero w srodę, więc jeszcze kilka dni... Czytałam, że w II trymestrze kobieta czuje się bardzo dobrze, jako, że większość objawów ustępuje- może u nas trochę wcześniej to nastąpiło??:-)
Ja najprawdopodobniej jestem w ciąży bliźniaczej- potwierdzenie będę miała14-go, zatem objawy powinny być bardziej nasilone...tak jest napisane w wielu książkach, hmmm... coż, widocznie nie u wszystkich.

Gdzie można zobaczyć tę "listę obecności "??:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry