reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Z tą muzyką to myślę tak jak Ania :-)
Małe słyszy od 20 tygodnia więc koniec z tv :-) będzie tylko BB i muzyka
A że ogólnie słucham prawie wszystkiego to coś wybierze i dla siebie :tak:

reklama
cześć dziewczynki!!!!!!

Piwonia - najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Malinka - cieszę sie, że z dzidzią wszystko ok.

Jak czytałam Twoją relację z poczekalni o tych starych babach to mi sie przypomniała sytuacja z mojej pierwszej ciąży.
Miałam zrobić badania krwi (standardowe). Zasada w przychodni jest prosta i opisana przy laboratorium wytłuszczonym drukiem: Ciężarne na pobranie krwi wchodzą poza kolejnością!!!!
Komentarz moherowych babek był następujący: "Oooo!!! Specjalnie zaszła w ciążę, żeby bez kolejki na badania chodzić!!!!":szok:
Tydzień się śmiałam!!!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki!!!!!!

Piwonia - najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Malinka - cieszę sie, że z dzidzią wszystko ok.

Jak czytałam Twoją relację z poczekalni o tych starych babach to mi sie przypomniała sytuacja z mojej pierwszej ciąży.
Miałam zrobić badania krwi (standardowe). Zasada w przychodni jest prosta i opisana przy laboratorium wytłuszczonym drukiem: Ciężarne na pobranie krwi wchodzą poza kolejnością!!!!
Komentarz moherowych babek był następujący: "Oooo!!! Specjalnie zaszła w ciążę, żeby bez kolejki na badania chodzić!!!!":szok:
Tydzień się śmiałam!!!!
hahahha dobre, można by to za dowcip wziąść :) co za baby noooo szkoda słów:-D

jak bylam w 12tygodniu na badaniu krwi kiepsko sie czulam słabo i te mdłości poprosiłam ,aby starsze panie mnie przepuściły w odpowiedzi usłyszałam "nie widać ,że jest pani w ciąży skąd mamy wiedzieć ,że pani nie kłamie?":crazy:

reklama
w sytuacji gdy bardzo zle sie czuje albo dzieje sie cos powaznego nie prosze sie o pozwolenie tylko oswiadczam moherom ze wchodze nastepna do gabinetu i po prostu czekam przy drzwiach az sie nadarzy okazja.
Tak szczerze to te babcie i tak nie maja nic lepszego do roboty w domu a wyjscie na badania to wydarzenie tygodnia jak nie miesiaca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry