reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mi pielęgniarki opowiadały, o dwóch babciach co sie pobiły o miejsce w kolejce do gabinetu. Jedna okładała drugą, jedna laską, druga kulą!!!!! Wyobrażacie sobie?? Cudowne ozdrowienie!! Energia, witalność! I chodzenie bez pomocy laski, czy kuli?

reklama
oj to trafiłaś na dobrą połozną :)

Nie trafiłam sama ja sobie wybrałam :tak::-D

A co do reakcji na ciężarne: to jak byłam w 7 mc z Anielka i bylismy z M w sklepie - to był lipiec - i stanełam do kasy pierwszeństwa i mówie facetowi, ze mam pierwszeństwo bo to specjalna kasa - to on do mnie : to w weekendy nie obowiązuje :szok::szok:
Myslałam, że M go zaraz strzeli, A facet był z córka i z żoną i ta córka - ciekawe co by jej się stało (o mnie) jakby se troche postała... no myślałam, ze ją dzwięknę. ale się opanowałam - szkoda nerwów.

A co do staruszek - to tez jakos w dużej ciazy byłam na poczcie i była koleja i jedynymi osobami, które zaproponowały mi pierwszeństwo to były ledwo zyjace staruszki a młode siksy nagle oslepły... głupio mi było przyjąć pomoc od tych staruszek - bo summa summarum to one chyba sie słabiej czuły w tym upale niz ja

Co do staruszek to mi się podobały zawsze akcje na dworcu. Stały takie o laskach ledwo, ledwo. Ale jak podjeżdżał autobus to takiej siły zawsze dostawały, że pierwsze przy drzwiach były. Zawsze miałam ubaw po pachy.

Piwonia_2 wszystkiego naj, naj, najlepszego:-D
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Nadźwigałam się jak głupia i teraz odpoczywam. Aż się wkurzyłam na siebie. Ale torcik nawet kupiłam malutki aby się mój choć trochę uśmiechnął dzisiaj. :-)

reklama
Piwonia sto lat sto lat i duzo zdrowka
Efe to ty dzis tez swietujesz mezus ma urodzinki :-)
Ja spedzam kolejny samotny tydzien zaraz ide po corke do przedszkola i w odwiedziny do babci i tak leci dzien za dniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry